Sulje

Tilaa maksuton uutiskirjeemme täyttämällä tietosi

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Saat tiedotteita sähköpostitse noin kaksi kertaa kuukaudessa. Tiedotteissa kerrotaan mm. uutuus- tai erikoistuotteista.

Uutiskirjeen tilaajan edut:

  • tietoa ajankohtaisista tuotteista ja uutisista ensimmäisten joukossa
  • kilpailut vain uutiskirjeen tilaajille
  • uutiskirjeen tilaajan lisäedut (mm. kampanjat, arvonnat).

Kiitos!

Uutiskirjeen tilaus onnistui.

 
Tilaa maksuton uutiskirjeemme täyttämällä tietosi
Tilaa maksuton uutiskirjeemme täyttämällä tietosi

Juhannushulinat 18.6.–24.6.2012 -uutiskirjeen arvonnan säännöt

Suomen Moneta järjestää Juhannushulinat 18.6.–24.6.2012 -uutiskirjeen ohessa arvonnan, johon voi osallistua yli 18-vuotias henkilö, jolla on vakituinen ja pysyvä osoite Suomessa.

Arvonnan palkintona on yleisurheilun EM-kisojen 2012 lippupaketti kahdelle hengelle torstai-iltaan 28.6., jolloin kisataan mm. miesten keihäänheiton loppukilpailu. Yhden lipun arvo on 69 euroa (palkinnon arvo yhteensä 138 euroa). Lisätietoa yleisurheilun EM-kisoista: www.helsinki2012.fi.

Palkinnon arvonta suoritetaan kaikkien Juhannushulinat 18.6.–24.6.2012 -uutiskirjeestä tilanneiden kesken heti kampanja-ajan päätyttyä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnon luovuttamisesta sovitaan voittajan kanssa erikseen.

Suomen Monetan työntekijät eivät voi osallistua palkintojen arvontoihin. Palkinnon voittajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Henkilöllisyys tarkistetaan ennen palkinnon luovuttamista.

Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä säännöissä mainittua palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat pakollisia ja niitä käytetään asiakkuuteen liittyvään viestintään (esimerkiksi netin kautta tilatun tuotteen tilausvahvistus). Osallistuneiden yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Käytön/luovuttamisen voi estää ilmoittamalla asiasta osoitteeseen webmaster@suomenmoneta.fi.

Kaikki oikeudet pidätetään.


« Takaisin
:]