Täydennä kansiosi leijonarahoilla!

Sait aiemmin tilaamasi muistomitalin mukana edustavan keräilykansion. Mikä täydentäisikään sitä paremmin kuin itsenäisen Suomen ensimmäiset käyttörahat? 

Ensilyönnit sopivat hyvin leijonamitalisi seuraksi, sillä rahoissa komeilee – ensimmäistä kertaa – ylväs Suomen leijona. Sinä saat alkuperäisrahat nyt aidolla 24 karaatin kullalla viimeisteltynä.

  • Saat kokoelmasi ensimmäisen, itsenäisyyden ensimmäisen 10 markan rahan tutustumishintaan vain 19 eurolla (me maksamme toimituskulut puolestasi).

Suomen itsenäistymisen myötä keisarivallan symboleista haluttiin nopeasti eroon. Siksi kaksipäinen kotka sai tehdä uusissa rahoissamme tilaa omalle leijonallemme. Sinä voit nyt kerätä historialliset leijonat yksiin kansiin.

Ulottuvillasi on nyt viisi alkuperäisrahaa itsenäisyyteemme alkuvuosilta. Kokonaisuus täydentyy nopeasti, sillä saat seuraavat kullatut leijonarahat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinta on 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Jokaisella lähetyksellä on 14 päivän täydellinen palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin haluat. 

  • Saat kaikkiaan viisi itsenäisen Suomen leijonarahaa.
  • Kaikissa rahoissa on aito 24 karaatin kultaus.
  • Saat rahoillesi erillisen aitoustodistuksen teknisine tietoineen.
  • Viisikolle on valmiiksi varattuna paikat Kansakuntamme Leijona -kansiossasi.

Kullattujen leijonarahojen ohella saat saatekirjeiden myötä mielenkiintoisia historiatietoja. Kerrottavaa riittää niin Suomen itsenäistymisen taustoista kuin nuoren maan ensivuosistakin.

Tekniset tiedot
Maa:
Suomi
Nimellisarvo:
10 mk
Julkaisuvuodet:
1928 - 1939
Halkaisija:
27 mm
Paino:
8 g
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus

Itsenäisen Suomen ensimmäiset rahat 24 karaatin kultauksella

Kullatuille alkuperäisrahoillesi on valmiiksi varattuna paikat aiemmin vastaanottamassasi edustavassa taittokansiossa. Vierekkäin sijoitettuna rahojen kuva-aiheita ja erityispiirteitä on helppo vertailla keskenään. 

  • Kun teet tilauksesi nyt, saat kansioosi 10, 5 ja 1 markan sekä 25 ja 50 pennin käyttörahat. Kaikki rahat ovat hyväkuntoisia alkuperäisrahoja itsenäisyytemme alkuajoilta ja niihin on jälkikäteen lisätty kaunis 24 karaatin kultaus.

Yhdessä näyttävän leijonamitalisi kanssa kullatut alkuperäisrahat muodostavat komean kokonaisuuden, jota on ilo esitellä kaiken ikäisille. Saatekirjeiden taustatietoja kerratessaan voi vain hämmästellä kuinka nuori valtiomme selvisi alkuaikojen haasteista.

Varmista itsenäisen Suomen ensimmäinen markka itsellesi viivyttelemättä, sillä tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä. Kysyntä on suurta ja voimme taata toimituksen vain nopeimmille!