Juoksijoiden kuningas omassa setelissään

Nuorella Suomella oli 1920-luvulla todella syytä ylpeyteen. Vasta itsenäistyneen maan sankariksi nousi Paavo Nurmi, joka juoksi olympialaisista kotiin peräti yhdeksän kultamitalia ja kolme hopeaa. Häntä ryhdyttiin ansaitusti kutsumaan ”juoksijoiden kuninkaaksi”. Nurmen syntymästä on tullut tänä vuonna kuluneeksi tasan 125 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi saat alkuperäisen Paavo Nurmea kuvaavan 10 markan setelin vain 10 eurolla!
  • Ainoa urheilijaa kuvaava suomalaisseteli
  • Laadukas ja hyvin säilynyt keräilykappale
  • Asiantuntijan valitsema erittäin hyväkuntoinen pakkasileä keräilykappale
  • Suomen viimeiseksi jäänyt 10 markan seteli
  • Toimitustakuu Suomen Setelit -kokoelman seteleille

Sinisen sävyisessä vuoden 1986 tyyppiä olevassa setelissä on Nurmen muotokuva, joka perustuu 1920-luvun lopussa otettuihin valokuviin. Setelissä on myös juoksijapatsaan profiili ja Helsingin Olympiastadion. Nurmi herätti vuoden 1952 olympialaisissa suurta huomiota sytyttäessään olympiatulen stadionille.

Hinta: 10 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)

Nurmea kuvaava seteli aloittaa Suomen Setelit -kokoelman, johon sisältyy 10 alkuperäistä suomalaista seteliä. Kattava kokoelma käy läpi Suomen setelihistorian aina autonomian ajalta viimeisiin markkoihin saakka. Kyseessä on todellinen jokaisen suomalaisen kokoelma, sillä setelit kertovat mielenkiintoisine kuvituksineen meidän tarinaamme!
 

Tilaajalahjasi, ole hyvä!

  • Ensimmäinen lähetys ilman toimituskuluja – säästät 6,95 euroa
  • Suurennuslasi seteleiden yksityiskohtien tutkimista varten (arvo 13 euroa, mukana 2. lähetyksessä)
  • Keräilykansio seteleiden suojaksi (arvo 12,95 euroa, mukana 3. lähetyksessä)
  • Aitoustodistus jokaiselle rahalle

Etusi yhteensä 32,90 euroa

Jatkossa saat alkuperäisiä suomalaisia seteleitä noin kuukauden välein sitoumuksetta suoraan kotiisi. Jatkolähetysten hinnat ovat noin 29–149 euroa + toimituskulut 6,95 euroa (pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin). Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat.

Vanhan laadukkaan setelin löytäminen on aina riemuisa hetki. Tämän vuoksi kaikki Suomen setelit -kokoelmaan kuuluvat rahat ovat hyväkuntoisia asiantuntijoiden tarkastamia keräilykappaleita. Hyödynnä nyt etusi ja tilaa Suomen viimeinen 10 markan seteli vain 10 eurolla (maksamme toimituskulut puolestasi)!

Tekniset tiedot
Koko:
142 x 69 mm
Materiaali:
setelipaperi
Nimellisarvo:
10 mk
Suunnittelija:
Torsten Ekström


Mikä tekee seteleistä niin hienoja keräilykohteita?

Seteleillä on oma merkittävä osuutensa Suomen markan historiassa, sillä kaikkien aikojen ensimmäiset markat olivat juurikin seteleitä. Setelit ovat valitettavasti hyvin herkkiä, joten monet historialliset setelit ovat repeytyneet tai likaantuneet pahoin ajan saatossa. Metallirahoja on säilynyt huomattavasti seteleitä enemmän.

Vanhan laadukkaan setelin löytäminen on aina riemuisa hetki. Tämän vuoksi kaikki Suomen setelit -kokoelmaan kuuluvat rahat ovat hyväkuntoisia asiantuntijoiden tarkastamia keräilykappaleita. Oman lisänsä seteleiden viehätykseen tuo tietenkin iso koko, joka mahdollistaa metallirahoja suuremmat ja hienommat kuvitukset!

Kerää niin kauan kuin itse haluat!

Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat. Voit helposti hallinnoida tilaustasi asiakaspalvelumme kautta – voit joko soittaa numeroon 010 80 80 40* (palvelemme arkisin klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@suomenmoneta.fi

* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min. Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus (katso www.suomenmoneta.fi/palautusopas tai kysy asiakaspalvelustamme).