Mestariteosta kuvaava taideharkko Sinulle etuhintaan!

Yksi maamme koskettavimpia taideteoksia syntyi vuonna 1880. Tuolloin vasta 17-vuotias Helene Schjerfbeck ikuisti kankaalle haavoittuneen sotilaan, jonka etääntyvä sotajoukko on jättänyt kuolemaan. Schjerfbeckin katsotaan astuneen tällä teoksella ammattilaistaiteilijoiden maailmaan.

Voit nyt hankkia Schjerfbeckin mestariteoksen kotiisi upeaan taideharkkoon ikuistettuna. Kyseessä on hieno tilaisuus, sillä saat harkon merkittävällä hintaedulla!

  • Haavoittunut soturi hangella taideharkkona
  • Yksityiskohtainen väripainatus
  • Hopeoitu ja kullalla koristeltu
  • Pääsylippusi Suomen merkittävimmät maalaukset -kokoelmaan
  • Tutustumishintasi vain 12 euroa (norm. 22 euroa) – säästät yhteensä 16,95 euroa (10 euroa taideharkosta ja 6,95 euroa toimituskuluina)!

KULTAKAUDEN MAALAUKSIA HOHDOKKAISSA HARKOISSA

Haavoittunut soturi hangella edustaa Suomen taiteen kultakautta. Se on samalla yksi kymmenestä Suomen merkittävimmät maalaukset -kokoelmaan valitusta taideteoksesta. Kun siis tilaat Schjerfbeckin maalausta kuvaavan harkon, saat samalla kotisi koristeeksi yhdeksän muuta suomalaistaiteen helmeä!

Muihin kokoelmassa esiteltäviin teoksiin kuuluvat muun muassa Albert Edelfeltin Leikkiviä poikia rannalla, Akseli Gallen-Kallelan Sammon puolustus ja Ferdinand von Wrightin Taistelevat metsot. Jokainen teos on ympäröity arvonsa mukaisesti kullalla ja hopealla.

Tekniset tiedot
Julkaisija:
Suomen Moneta
Materiaali:
Hopeitu messinki osakultauksella
Mitat:
35 x 60 mm
Paino:
51 g
Lyöntimäärä:
5000

Hintaedun lisäksi tilaajalahjoja!

 

Kokoelman kerääjänä saat ilman eri veloitusta kultaisen värisen kehyksen yhdelle harkolle ja puisen jalkatuellisen kehyksen kaikille harkoille. Lisäksi saat vielä suurennuslasin, jolla voit tutkia harkkoihin ikuistettujen taideteosten tarkkoja yksityiskohtia.

Saat kaikki kokoelman harkot sitoumuksetta suoraan kotiisi toimitettuina. Harkot lähetetään yksitellen noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan 10 taideharkkoa.

Muistathan, että keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat.

Kokoelman taideharkot kehyksessään