Kunnianosoitus vapautemme puolesta taistelleille

Suomi ajautui talvisotaan marraskuussa 1939 ja joutui taistelemaan Neuvostoliiton musertavaa ylivoimaa vastaan. Ilman vapautemme puolustajia emme voisi nyt viettää itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlavuotta. Talvisodassa taistelleet sankarit on ikuistettu komeaan Talvisota-pronssimitaliin, joka nostaa veteraaniemme saavutukset esiin arvolleen sopivasti.

  • Tutustumishinta 19,90 euroa, me maksamme toimituskulut
  • Suomalaista käsityötä Kultakeskus Oy:ltä
  • Sotiemme Veteraanien tukituote
  • Tilauksen myötä toimitustakuu myös muille Vapautemme sankarit -kokoelman mitaleille
  • Kuva-aiheet pohjautuvat sodanaikaisiin valokuviin

Talvisota torjuntavoittoineen oli tärkeä maamme itsenäisyydelle, mutta suomalaiset joutuivat tarttumaan aseisiin vielä senkin jälkeen. Jatkosota ja sitä seurannut Lapin sota vaativat myös urhoollisuutta, niin rintamalla kuin kotioloissakin. Tilaamalla Talvisota-mitalin saat toimitustakuun myös muille Vapautemme sankarit -kokoelman pronssimitalille. Kokoelma kertaa toisen maailmansodan aikaisia tapahtumia suomalaissilmin yhdeksän tyylikkään pronssilyönnin avulla.

  • Jokaisesta kokoelman mitalista lahjoitetaan euro Sotiemme Veteraanien kautta vapautemme puolesta taistelleille.

Mitalien kuva-aiheet ovat lähtöisin sodanajan kuva-arkistoista. Kultakeskus Oy:n yksitellen käsityönä valmistamien mitaleiden korkea reliefi nostaa kuva-aiheet ja sitä kautta maamme itsenäisyyden kannalta elintärkeät tapahtumat arvokkaasti esiin. Mitalit toimitetaan Sinulle noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) ja jatkat niiden keräilyä niin kauan, kuin itse haluat. Keräilysi on siis paitsi helppoa, myös turvallista ja vaivatonta!

Saat keräilykotelon veloituksetta kokoelman edetessä.

Vapautemme Sankarit

Tekniset tiedot
Halkaisija:
45 mm
Paino:
n. 33 g
Lyöntimäärä:
10 000 kpl/mitali