Kultaisena muistoissa: Suomen ensimmäinen metallimarkka

Kultainen muisto Suomen kaikkien aikojen ensimmäisestä metallimarkasta ja omasta rahayksiköstä on nyt saatavillasi! Suomen Rahapajassa lyötiin vuonna 1864 Suomen ensimmäiset metallimarkat, kun lupa omaan rahayksikköön oli tullut Venäjän keisarikunnasta. Suomalaiset tarttuivat tilaisuuteen ja ottivat rohkeasti askeleen kohti uudenlaista kansakuntaa – se oli merkittävä askel kohti itsenäistä Suomea ja suomalaista identiteettiä.

  • Muisto Suomen ensimmäisestä metallimarkasta!
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Erityinen tarjoushinta Sinulle – vain 7,90 euroa (toimituskuluja ei veloiteta)!

Muistolyöntejä on valmistettu vain 20 000 kappaletta, joten varmista omasi heti! Käytä tilaisuus hyväksesi – tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä. Tilauksesi myötä lunastat paikkasi Suomen rahahistoria -kokoelman kerääjänä.

Tekniset tiedot
Halkaisija:
32,5 mm
Paino:
10 g
Lyöntimäärä:
20 000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus

Historiatietoja ja muistolyöntejä

Suomen rahahistoria on täynnä merkittäviä käännekohtia, jotka samalla mukailevat koko Euroopan historiaa. Kokoelman myötä pääset tutustumaan historiallisiin tapahtumiin Suomen markan ja suomalaisten näkökulmasta.

Jokainen muistolyönti kunnioittaa alkuperäisiä Suomen markkoja kuva-aiheiltaan ja yksityiskohdiltaan, ja ne on viimeistelty aidolla 24 karaatin kultauksella. Saat lähetykset jatkossa noin kuukauden välein hintaan 22,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Tilauksesi on täysin turvallinen, sillä kaikilla Suomen Monetan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Suomen rahahistoria -kokoelman keräilykansioKokoelman kerääjänä saat kätevän kansion, joka tarjoaa omat paikkansa kullekin muistolyönnille sekä historiatietoja, jotka kattavat markan matkan syntyhetkistä eurokauteen saakka.

TÄRKEÄÄ: Muistolyöntien rajoitetun lyöntimäärän vuoksi kokoelmaan voidaan ottaa mukaan vain tietty määrä keräilijöitä. Varmista paikkasi tilaamalla ensimmäisen metallimarkkamme kullattu muistolyönti – saat sen nyt vain 7,90 eurolla (me maksamme ensimmäisen lähetyksen toimituskulut puolestasi).