Suomen komeat kansalliseläimet karhu ja joutsen on ikuistettu taidokkaaseen keräilymitaliin, joka on viimeistelty aidolla 24 karaatin kultauksella ja näyttävällä väripainatuksella.

Hyödynnä henkilökohtainen etusi: Tilaa Kansalliseläimet-keräilymitali nyt etuhintaan vain 8,95 eurolla!
Mitalin normaalihinta on 22,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa, joten säästät 20 euroa!

  • Kansalliseläimet karhu ja joutsen keräilymitalissa
  • Aito 24 karaatin kultaus ja väripainatus
  • Valmistusmäärä vain 10 000 kappaletta!

Kansalliseläimet-keräilymitalin reunan koristuksena on kansalliskukka kielo ja taustapuolen kuva-aiheena Suomen leijona – kotimaamme rakkaita tunnuksia!

Tilatessasi Kansalliseläimet-keräilymitalin saat toimitustakuun Kansakuntamme Suomi -keräilykokoelmalle. Sen myötä pääset keräämään myös muita suomalaisuuden symboleita näyttävissä mitaleissa, joista jokainen on viimeistelty laadukkaalla väripainatuksella ja aidolla 24 karaatin kultauksella.

Suomalaisuuden symboleita näyttävissä mitaleissa, joista jokainen on viimeistelty laadukkaalla väripainatuksella ja aidolla 24 karaatin kultauksella

Saat jokaisen mitalin mukana asiantuntevaa tietoa symboleiden historiasta ja merkityksestä. Tiedätkö esimerkiksi, miksi Suomen kansallissymboli on leijona? Omat mitalinsa ovat saaneet niin Suomen vaakunaleijona, Suomen lippu kuin C. G. E. Mannerheimikin. Kansakuntamme Suomi -kokoelma sisältää Suomen tärkeimmät kansallissymbolit yksissä kansissa!

Saat tilaajalahjaksi kätevän keräilykansion, johon voit kerätä kokoelman mitalit. Saat lähetyksiä jatkossa kotiisi noin kuukauden välein. Yhden jatkolähetyksen hinta on 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa).

Hyödynnä etusetelisi ja tule mukaan juhlistamaan Suomen upeaa luontoa sekä tärkeitä suomalaisia kansallissymboleita!

Hinta: 8,95 euroa (toimituskuluja ei veloiteta)

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli
Halkaisija:
33 mm
Paino:
17,95 g
Lyöntimäärä:
10 000
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus ja väripainatus

Kun tilaat nyt, takaamme sinulle täydellisen mitalikokoelman Suomen kansallissymboleita. Saat lähetyksiä jatkossa kotiisi noin kuukauden välein. Yhden jatkolähetyksen hinta on 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa).

Voit jatkaa keräilyä Sinulle sopivan ajan. Lisäksi saat aina tutustua mitaleihin kaikessa rauhassa, sillä lähetyksillämme on täysi 14 päivän palautusoikeus.