Mikä sopisikaan paremmin Leijonasi seuraan?

Saat pian saapuvan Leijona-mitalisi mukana näyttävän kansion, jossa on valmiiksi tilaa keräilytuotteille: Kullatulle leijonarahallesi on siis edustava paikka tiedossa jo hyvissä ajoin ennakkoon!

Tilaamalla 10 markan leijonarahan varmistat samalla paikkasi Itsenäisen Suomen leijonarahat -kokoelmassa. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan viisi historiallista rahaa itsenäisen Suomen alkuajoilta, ja jokaiseen on kuvattu uljas Suomen leijona.

  • Nostalgiset leijonarahat 24 karaatin kultauksella
  • Laadukkaita alkuperäislyöntejä
  • Rahat sopivat mitalisi mukana tulevaan kansioon
  • Ensimmäinen kullattu 10 markan raha tutustumishintaan vain 19 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Saat jatkossa kullattuja leijonarahoja noin kuukauden välein, joten ehdit paneutua kuhunkin aiheeseen kaikessa rauhassa. Alkuperäisrahojesi ohella saat mielenkiintoisia historiatietoja: Kerrottavaa riittää niin Suomen itsenäistymisen taustoista kuin nuoren maan ensivuosistakin.

Tekniset tiedot
Maa:
Suomi
Nimellisarvo:
10 mk
Julkaisuvuodet:
1928 - 1939
Halkaisija:
27 mm
Paino:
8 g
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus

Itsenäisen Suomen ensimmäiset rahat 24 karaatin kultauksella

  • Kun teet tilauksesi nyt, saat kansioosi 10, 5 ja 1 markan sekä 25 ja 50 pennin käyttörahat. Kaikki rahat ovat hyväkuntoisia alkuperäisrahoja itsenäisyytemme alkuajoilta ja niihin on jälkikäteen lisätty kaunis 24 karaatin kultaus.

Jatkolähetysten hinta on 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa / lähetys. Tilauksesi on täysin turvallinen, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä ja mukaan voidaan ottaa vain rajallinen määrä keräilijöitä. Toimi heti!