Täydennä kansiosi talvisodan alkuperäisrahoilla!

Tulet saamaan tilaamasi muistomitalin mukana edustavan keräilykansion. Mikä täydentäisikään sitä paremmin kuin talvisodan aikaiset käyttörahat? Saat ne nyt aidolla 24 karaatin kullalla viimeisteltynä.

  • Saat kokoelmasi ensimmäisen, talvisodan aikaisen 1 markan rahan tutustumishintaan vain 14,50 eurolla (me maksamme toimituskulut puolestasi).

Kokoelmaan kuuluu viisi talvisodan aikaista käyttörahaa, kaikki laadukkaita keräilykappaleita. Jälkikäteen lisätty 24 karaatin kultaus nostaa kuvioinnin yksityiskohdat hienosti esiin. 


Kun teet tilauksesi nyt, saat toimitustakuun kansioosi sopiville 1 markan sekä 5, 10, 25 ja 50 pennin käyttörahoille. Kaikki rahat ovat hyväkuntoisia alkuperäisrahoja sotavuosilta 1939–40 ja niihin on jälkikäteen lisätty kaunis 24 karaatin kultaus

Lähetysten saatekirjeissä kerrataan talvisodan uskomattomia tapahtumia. Tositarinoita lukiessa voi vain hämmästellä kuinka pieni pohjoinen maamme onnistui säilyttämään itsenäisyytensä idän jättiläistä vastaan! 

  • Varmista talvisodan aikainen markka itsellesi saman tien, sillä tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä. Suuren kysynnän vuoksi voimme taata toimituksen vain nopeimmille!

Kansiosi täydentyy nopeasti, sillä saat seuraavat kullatut alkuperäisrahat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinta on 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Jokaisella lähetyksellä on 14 päivän täydellinen palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin haluat. 

Tutustumishinta: 1 markka sotavuosilta 1939–40 vain 14,50 eurolla (me maksamme toimituskulut puolestasi)

Tekniset tiedot
Materiaali:
Kuparinikkeli
Lyöntivuosi:
1939-1940
Halkaisija:
21 mm
Paino:
4 g
Viimeistely:
24 karaatin kultaus

Talvisota 80 vuotta

Yksien kansien väliin koottuna talvisodanaikaiset käyttörahat täydentävät hienolla tavalla Talvisota 80 vuotta -keräilykansiotasi. 

  • Saat kaikkiaan viisi alkuperäisrahaa sotavuosilta 1939–40.
  • Kaikissa rahoissa on aito 24 karaatin kultaus.
  • Saat rahoillesi erillisen aitoustodistuksen teknisine tietoineen.
  • Viisikolle on valmiiksi varattuna paikat Talvisota 80 vuotta -kansiossasi.

Jokaisen lähetyksen saatekirjeessä saat myös kiinnostavia historiatietoja. Talvisodasta riittää kerrottavaa loputtomiin: kyseessä on sankarillinen tositarina, jonka soisi säilyvän tulevillekin sukupolville. Varmista paikkasi kokoelman kerääjänä ja tilaa talvisodan kullattu markka saman tien!