Tue veteraaneja ja tutustu samalla Suomen sotahistoriaan mitalien kautta!

Ylipäällikkö, valtionhoitaja ja presidentti – Mannerheimin luontainen johtajuus ja terävä tilannetaju luotsasivat maamme monista vaikeista ajanjaksoista itsenäisyyteen ja vapauteen. Vapautemme puolesta taistelleet sankarit on koottu komeaan pronssimitaliin, joka nostaa veteraaniemme saavutukset esiin arvolleen sopivasti.

  • Tutustumishinta 19,90 euroa (normaalisti 28,95 euroa toimituskuluineen)
  • Kuva-aiheet pohjautuvat sodanaikaisiin valokuviin 
  • Suomalaista käsityötä Kultakeskus Oy:ltä 
  • Sotiemme Veteraanien tukituote

Pronssimitaliin on kuvattu marsalkka asepuvussaan kuuntelemassa tarkkaavaisena hänelle esitettyjä tietoja. Alareunassa hän tarkastaa ryhdikkäästi asennossa seisovia joukkojaan. Tekstinä on ytimekkäästi Mannerheim – Ylipäällikkö – Presidentti. Sinä saat muistomitalin nyt tutustumishintaan vain 19,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi).

Tilaamalla Mannerheim-mitalin saat toimitustakuun myös muille Vapautemme sankarit -kokoelman pronssimitaleille. Kokoelma kertaa toisen maailmansodan aikaisia tapahtumia suomalaissilmin yhdeksän tyylikkään pronssilyönnin avulla. Jokaisesta kokoelman mitalista lahjoitetaan euro Sotiemme Veteraanien kautta vapautemme puolesta taistelleille!

Mitalien kuva-aiheet ovat lähtöisin sodanajan kuva-arkistoista. Kultakeskus Oy:n yksitellen käsityönä valmistamien mitaleiden korkea reliefi nostaa kuva-aiheet ja sitä kautta maamme itsenäisyyden kannalta elintärkeät tapahtumat arvokkaasti esiin.

Tekniset tiedot
Halkaisija:
45 mm
Paino:
39,5 g
Lyöntimäärä:
10 000 kpl

Tutustumislähetyksen hinta on 19,90 euroa, me maksamme toimituskulut. Seuraavat mitalit toimitetaan Sinulle noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Saat keräilykotelon veloituksetta kokoelman edetessä. 

Voit jatkaa kokoelman keräilyä niin kauan, kuin itse haluat. Keräilysi on siis paitsi helppoa myös turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus.