Kolmas maailmanmestaruus: Uusi kullattu MM 2019 -keräilymitali

Bratislavan finaaliottelussa 2019 Leijonat ärjäisivät ja vaahteranlehdet varisivat. Kanada kaatui luvuin 1-3 ja Suomi varmisti himoitun MM-kullan jo kolmannen kerran! Kotimaassa kansa ryntäsi suihkulähteisiin.

  • Tilaa nyt värikäs MM 2019 -mitali vain 14,90 eurolla (muulloin 22 euroa), me maksamme toimituskulut puolestasi.
  • Mitalissa on 24 karaatin kultaus.
  • Mitalille on valmiiksi varattuna tilaa Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -juhlamitalin mukana saamassasi kansiossa.

Mitaliin on kuvattuna kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila, maalivahti Kevin Lankinen sekä Mikko Lehtonen, Sakari Manninen ja Kaapo Kakko. Kääntöpuolta hallitsee tuttu Suomen leijona.

Tuore MM-kulta ei ole ainoa tähtihetki Leijonien historiassa, kerrattavaa riittää – ja Sinä pääset halutessasi paraatipaikalta Leijonien matkaan. Lue alta lisää ja varmista paikkasi Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -kokoelman keräilijänä!

Näitä saavutuksia kannattaa muistella!

Maailmanmestaruuksien lisäksi suomalaista kiekkohuumaa on lisännyt naisjoukkueemme vakiintunut paikka maailman huippumaiden joukossa. Nuorten saavutukset ovat lyöneet lisää löylyä. Juhlavuoden merkeissä julkaistu uusi keräilykokoelma nostaa esiin tähtihetkiä vuosikymmenten varrelta.

  • Kokoelman käynnistää kullattu MM 2019 -mitali, jonka sinä saat nyt vain 14,90 eurolla. Suomen Moneta maksaa toimituskulut puolestasi.

Ensimmäiseen mitaliin on kuvattuna Leijona-kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila, luunkova maalivahti Kevin Lankinen, turnauksen All Stars -puolustajaksi valittu Mikko Lehtonen sekä huippuhyökkääjät Sakari Manninen ja Kaapo Kakko.

Tilaamalla kullatun MM 2019 -mitalin lunastat samalla paikkasi Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -kokoelmassa. Seuraavissa mitaliaiheissa palataan huippuhetkiin Tukholman Globenissa ´95 ja Naganossa ’98 sekä muistellaan Bratislavan edellistä MM-kultaa 2011 ja Nuorten U20 MM-kultaa 2016.

Kaikille mitaleillesi on omat paikkansa keräilykansiossasi! Kokoelma on toteutettu yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto ry:n ja Suomen Monetan kanssa. Osa kokoelman tuotosta ohjataan suomalaisen jääkiekon tueksi.

Helppoa ja turvallista

Saat jatkolähetykset noin kuukauden välein hintaan 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli (Cu75Ni25)
Halkaisija:
39 mm
Paino:
28 g
Lyöntimäärä:
5000 kpl / kuva-aihe
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus
  • Värillinen, digitaalinen valokuvapainatus
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Mukana nostalgisia historiatietoja
  • Vain 5 000 mitalia / kuva-aihe

Torilla tavataan taas ennen pitkää, mutta sitä ennen voit hehkutella aiempien menestysten parissa!