Kolmas maailmanmestaruus MM 2019 keräilymitalissa

Bratislavan finaaliottelussa Leijonat ärjäisivät ja Kanada kaatui luvuin 1-3 ja Suomi varmisti himoitun MM-kullan jo kolmannen kerran! Nyt on oikea hetki tarttua tarjoukseemme;

  • Saat värikkään MM 2019 -mitalin vain 14,90 eurolla (muulloin 22 euroa), me maksamme toimituskulut puolestasi.
  • Mitalissa on 24 karaatin kultaus ja sille on valmiiksi varattuna tilaa Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -juhlamitalin mukana saamassasi kansiossa.
  • Vielä ehdit täydentää kansiosi, mutta toimi heti: Mitaleiden kokonaislyöntimäärästä (5000 kpl) on jo yli 75 % myyty!

Mitaliin on kuvattuna kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila, maalivahti Kevin Lankinen sekä Mikko Lehtonen, Sakari Manninen ja Kaapo Kakko. Kääntöpuolta hallitsee tuttu Suomen leijona.

Tuore MM-kulta ei ole ainoa tähtihetki Leijonien historiassa – pääset halutessasi paraatipaikalta Leijonien matkaan. Lue alta lisää ja varmista paikkasi Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -kokoelman keräilijänä!

Näitä saavutuksia kannattaa muistella!

Juhlavuoden merkeissä julkaistu uusi keräilykokoelma nostaa esiin tähtihetkiä vuosikymmenten varrelta.

  • Kokoelman käynnistää kullattu MM 2019 -mitali, jonka sinä saat nyt vain 14,90 eurolla. Suomen Moneta maksaa toimituskulut puolestasi.

Tilaamalla mitalin lunastat samalla paikkasi Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -kokoelmassa. Seuraavissa mitaliaiheissa palataan huippuhetkiin Tukholman Globenissa ´95 ja Naganossa ’98 sekä muistellaan Bratislavan edellistä MM-kultaa 2011 ja Nuorten U20 MM-kultaa 2016.

Kaikille mitaleillesi on omat paikkansa keräilykansiossasi! Kokoelma on toteutettu yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto ry:n ja Suomen Monetan kanssa. Osa kokoelman tuotosta ohjataan suomalaisen jääkiekon tueksi.

Helppoa ja turvallista

Saat jatkolähetykset noin kuukauden välein hintaan 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli (Cu75Ni25)
Halkaisija:
39 mm
Paino:
28 g
Lyöntimäärä:
5000 kpl / kuva-aihe
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus
  • Värillinen, digitaalinen valokuvapainatus
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Mukana nostalgisia historiatietoja
  • Vain 5 000 mitalia / kuva-aihe

Torilla tavataan taas ennen pitkää, mutta sitä ennen voit hehkutella aiempien menestysten parissa!