Puhdasta 99,9 % hopeaa – varmista heti omasi!

Hulmuavaharjainen leijona on symboloinut meitä suomalaisia jo Ruotsin vallan ajoilta lähtien. Se puolusti suomalaisuutta ollessamme osa Venäjän keisarikuntaa ja kohosi lopulta yli 100 vuotta sitten itsenäisen Suomen valtiolliseksi symboliksi.

Suomen leijonan kunniaksi on lyöty korkealaatuinen juhlamitali, joka on puhdasta 99,9 % hopeaa. Tilaa omasi heti tutustumishintaan vain 39 eurolla! Me maksamme toimituskulut puolestasi.

  • Suomen leijona -mitali puhdasta 99,9 % hopeaa
  • Valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Taidemitalin suunnitellut italialainen mestari Chiara Principe

Tilatessasi Suomen leijona -hopeamitalin saat samalla toimitustakuun Kansakuntamme Suomi -kokoelman muille mitaleille. Pääset keräämään suomalaisuutta kunnioittavan kokoelman – tavallista näyttävämmässä muodossa! Mitalit täydentävät komeasti Kansakuntamme Leijona -juhlamitalin mukana saamasi keräilykansion.

Kansakuntamme Suomi -keräilykansio

  • Kansakuntamme Suomi -kokoelma nostaa esiin kotimaamme tärkeimpiä kulmakiviä perustuslaista suomalaiseen kulttuuriin.

  • Tyylikäs kokoelma liputtaa samalla vanhan mitalitaiteen puolesta. Hopeamitaleiden harmonisten kuva-aiheiden takana on kokenut italialaistaiteilija Chiara Principe. 

Kääntöpuolta koristavassa yhteistunnuksessa perinteikäs leijonamme on saanut taustalleen oravannahkakuvioinnin, joka viittaa kansakuntamme historiaan. Kuviota täydentävät ruusukkeet esiintyvät myös Suomen vaakunassa. Alareunan vaakaviivoitus merkitsee heraldiikassa sinistä väriä ja tekee siten kunniaa siniristilipullemme. 

Tilaa näyttävä Suomen leijona -mitali nyt ja aloita kansiosi täydentäminen näyttävillä hopeamitaleilla!

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9 % hopeaa
Lyöntivuosi:
2019
Halkaisija:
39 mm
Paino:
20 g
Suunnittelija:
Chiara Principe
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe

Tilatessasi Suomen leijona -hopeamitalin, varmistat samalla itsellesi muutkin Kansakuntamme Suomi -kokoelman mitalit. Kokoelmaan kuuluu vain 6 mitalia, joten se on nopea kerätä. Mitaleiden aiheina ovat muun muassa Maanpuolustus sekä Kulttuuri

Jatkossa saat mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 49 euroa + toimituskulut 6,95 euroa / lähetys. Keräilysi on turvallista: lähetyksillä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja keräilysi jatkuu niin pitkään kuin itse haluat.