Kiitos vastauksistasi kyselyymme!

Suomen itsenäistymisen kunniaksi on lyöty uusi korkealaatuinen juhlamitali, joka on puhdasta 99,9 % hopeaa. Kiitoksena osallistumisestasi kyselyymme saat hopeamitalin tutustumishintaan vain 39 eurolla (me maksamme toimituskulut puolestasi) ja tilaajalahjaksi Talvisodan 105 kunnian päivää -harkon!

  • Suomen Itsenäistyminen -mitali puhdasta 99,9 % hopeaa
  • Valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Näyttävän taidemitalin suunnitellut italialainen mestari Chiara Principe
  • Tilaajalahjaksi Talvisodan 105 kunnian päivää -harkko 24 karaatin kultauksella (arvo 22,00 euroa)

Tilauksesi myötä saat samalla toimitustakuun Kansakuntamme Suomi -kokoelman muille mitaleille. Pääset keräämään suomalaisuutta kunnioittavan kokoelman – tavallista näyttävämmässä muodossa!

  • Kansakuntamme Suomi -kokoelma nostaa esiin kotimaamme tärkeimpiä kulmakiviä perustuslaista suomalaiseen kulttuuriin. Kokoelmaan kuuluu vain 5 mitalia.

  • Tyylikäs kokoelma liputtaa samalla vanhan mitalitaiteen puolesta. Hopeamitaleiden harmonisten kuva-aiheiden takana on kokenut italialaistaiteilija Chiara Principe. 

Kääntöpuolta koristavassa yhteistunnuksessa perinteikäs leijonamme on saanut taustalleen oravannahkakuvioinnin, joka viittaa kansakuntamme historiaan. Kuviota täydentävät ruusukkeet esiintyvät myös Suomen vaakunassa. Alareunan vaakaviivoitus merkitsee heraldiikassa sinistä väriä ja tekee siten kunniaa siniristilipullemme. 

Hyödynnä etusi ja tilaa näyttävä Suomen Itsenäistyminen -mitali nyt!

Hinta: 39,00 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9 % hopeaa
Lyöntivuosi:
2019
Halkaisija:
39 mm
Paino:
20 g
Suunnittelija:
Chiara Principe
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe

Tilatessasi Suomen Itsenäistyminen-hopeamitalin, saat lähetyksen mukana tilaajalahjaksi Talvisodan 105 kunnian päivää -harkon 24 karaatin kultauksella (arvo 22,00 euroa).

Tilauksen myötä varmistat samalla itsellesi muutkin Kansakuntamme Suomi -kokoelman mitalit. Kokoelmaan kuuluu vain 5 mitalia, joten se on nopea kerätä. Mitaleiden aiheina ovat muun muassa Maanpuolustus sekä Kulttuuri

Jatkossa saat mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 49 euroa + toimituskulut 6,95 euroa / lähetys. Keräilysi on turvallista: lähetyksillä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja keräilysi jatkuu niin pitkään kuin itse haluat.