Rukiintähkät jäivät viimeisen setelimarkan symboleiksi

Vuoden 1963 setelimarkan kuva-aihe mukaili aiempaa sadan markan seteliä, jonka oli suunnitellut Tapio Wirkkala. Nimellisarvo muuttui markaksi suuren rahauudistuksen myötä – tuolloin satasista tuli markkoja ja markoista pennejä. Tuttu seteli jäi maamme viimeiseksi setelimarkaksi, sillä käytössä kestävämpi hopeamarkka syrjäytti setelin nopeasti.

  • Tilaa nyt itsellesi nostalginen setelimarkka – aitona ja hyväkuntoisena. Saat sen tutustumishintaan vain 9,90 eurolla (me maksamme toimituskulut puolestasi).

Seteleiden keräilyssä on omat kiehtovat haasteensa, sillä paperiseteli on kauneimmillaan puhtaana, ehjänä ja sileänä. Hyväkuntoisia setelimarkkoja on saatavilla kauttamme rajoitetusti, joten tilaa omasi saman tien. Samalla varmistat paikkasi arvostetun kokoelman kerääjänä ja saat haltuusi alkuperäisseteleitä, joita monet turhaan havittelevat.

Setelimarkan siivittämänä Suomen setelit -kokoelmaan

Nostalginen setelimarkka on osa kiinnostavaa kokoelmaa, johon kuuluu suomalaisia seteleitä autonomian ajalta markan viimeisiin vuosiin saakka. Jokainen seteli on asiantuntijan valitsema ja tarkastama hyväkuntoinen keräilykappale. Setelit toimitetaan noin kuukauden välein suoraan kotiisi. Kokoelman edetessä saat myös keräilykansion ja suurennuslasin – ilman eri veloitusta.

Mahtava kokoelma jokaiselle suomalaiselle

Jatkossa saat alkuperäisiä suomalaisia seteleitä noin kuukauden välein sitoumuksetta suoraan kotiisi. Rahojen hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (alkaen 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Setelilähetyksen mukana seuraa aina aitoustodistus taustatietoineen. Kokoelman edetessä saat myös keräilykansion ja suurennuslasin – ilman eri veloitusta.

  • Suomalaisia seteleitä autonomian ajalta markan viimeisiin vuosiin saakka
  • Suunnittelijoina kuuluisia taiteilijoita – kuten Eliel Saarinen ja Tapio Wirkkala
  • Jokainen kokoelmaan kuuluva seteli on asiantuntijan valitsema ja tarkastama keräilykappale
  • Tilaajalahjana käytännöllinen suurennuslasi ja keräilykansio

Tartu tilaisuuteen ja lähde kiehtovaan setelimaailmaan. Vanhoja seteleitä on säilynyt meidän päiviimme huomattavasti metallirahoja vähemmän, joten hyväkuntoisia keräilykappaleita on vaikea jäljittää. Sinä hyödyt asiantuntijoidemme hankinnoista. Rajoitetun saatavuuden vuoksi kokoelmaan voidaan ottaa vain tietty määrä keräilijöitä, joten toimi heti. Tilaa Suomen viimeinen setelimarkka vain 9,90 eurolla

Tekniset tiedot
Laskettu liikkeeseen:
1.1.1963
Paino:
Suomen Pankin Setelipaino
Valmistettu:
1961-1970
Koko:
142 x 69 mm
Suunnittelija:
Tapio Wirkkala
Vesileima:
Ei

Mahtava kokoelma jokaiselle suomalaiselle

Viimeinen setelimarkka vuodelta 1963 on osa Suomen setelit -kokoelmaa. Saat markan tutustumishintaan kokoelman keräilijän etuna. Jatkossa saat alkuperäisiä suomalaisia seteleitä noin kuukauden välein sitoumuksetta suoraan kotiisi. Rahojen hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (alkaen 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Kullakin lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

  • Saat jokaisen tuotteen mukana aitoustodistuksen, joka takaa tuotteen alkuperän ja korkean laadun.
  • Kokoelmien keräilijät saavat tyylikkään keräilykotelon ja kokoelman omistustodistuksen ilman eri veloitusta.
  • Tutustu tuotteisiin kaikessa rauhassa 14 päivän palautusoikeuden turvin. Voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.
  • Keräilytuotteet toimitetaan kätevästi suoraan kotiin laskun kera (poikkeuksena kookkaat lähetykset tai uusi asiakassuhde).
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa kaikissa keräilyyn liittyvissä asioissa.