Suomen Lappia kunnioittavat keräilymitalit

Sait Lapin kultaryntäys 150 vuotta -mitalisi mukana keräilykansion, jonka voit nyt täydentää tällä upealla mitalikokoelmalla. Tiettömän taipaleen takaiset Lapin erämaa-alueet ovat karhujen (Ursus arctos)  valtakuntaa. Kukapa ei viihtyisi avarilla kairoilla, lohijokien rannoilla, tunturien katveessa.

Sinä voit nyt varmistaa itsellesi komean Karhu-mitalin vain 14,90 eurolla!

  • Kuva-aiheessa karhupariskunta pentuineen
  • Koristeena aitoja kultahippuja Lemmenjoelta
  • Kääntöpuolella Lapin symbolit poronsarvet ja kullero
  • Lyöntimäärä vain 5 000 kappaletta
  • Valmistajana suomalainen Kultakeskus Oy

Vaikuttava Karhu-mitali on osa keräilykokoelmaa, joka tekee kunniaa Lapin monimuotoiselle luonnolle. Napapiirin pohjoispuolella on paljon kiehtovaa eksotiikkaa, joka vetoaa kaiken ikäisiin. Suuret petoeläimemme, vapaina vaeltavat porotokat, revontulet, yötön yö ja epätodellinen kaamosaika, värikylläinen ruska ja erämaiden rauha… osa sydäntä pakahduttavista elämyksistä on nyt ikuistettu keräilijöiden iloksi.

Lähde mukaan nyt, saat ensimmäisen Karhu-aiheisen mitalin vain 14,90 eurolla, maksamme toimituskulut puolestasi (normaalihinta 29,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa)!

Tekniset tiedot
Valmistaja:
Kultakeskus Oy
Erityispiirre:
Aitoja kultahippuja Lemmenjoelta
Halkaisija:
38,6 mm
Paino:
30,5 g
Paksuus:
3 mm
Materiaali:
Messinki
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe

Lappi – Villi erämaa -kokoelma nostaa esiin Lapin jylhiin maisemiin liittyviä aiheita kauniiden keräilymitaleiden myötä. Jokaiseen mitaliin on istutettu aitoja kultahippuja!

Karhu-mitalin tilatessasi saat samalla toimitustakuun muillekin Lappi – Villi erämaa -kokoelman mitaleille. Karhun ohella mitaleissa nousevat esiin erämaan lumo ja revontulet, tunturit, ahma, ilves, susi ja Lapin luonto. Saat ensimmäisen mitalisi hintaan 14,90 euroa ja me maksamme toimituskulut puolestasi. Seuraavat mitalit postitetaan sinulle noin kuukauden välein yksitellen suoraan kotiisi hintaan 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

  • Luvassa on näyttäviä kuva-aiheita Lapin eläimistä ja luonnosta.
  • Jokaisessa mitalissa on aitoja Lemmenjoelta löytyneitä kultahippuja!
  • Mitaleiden lyöntimäärä on vain 5 000 kpl / kuva-aihe.
  • Kunkin mitalin halkaisija on 38,6 mm; paksuus 3 mm; paino 30,5 g
  • Valmistajana suomalainen Kultakeskus Oy

Kaikilla lähetyksillä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Täydelliseen kokoelmaan kuuluu kahdeksan mitalia. Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä ja mukaan voidaan ottaa vain rajallinen määrä keräilijöitä.