Kiitoksena avustasi: Paavo Nurmi Helsinki ´52 -mitali toimituskulujen hinnalla!

Lentävänä suomalaisena tunnettu Paavo Nurmi on suomalaisurheilun suuruuden aikojen kirkkain symboli, juoksijoiden kuningas. Voitosta voittoon kulkenut lahjakas juoksija teki aikanaan maatamme tunnetuksi paremmin kuin kukaan muu. Tänä vuonna Paavo Nurmen ensimmäisestä olympiakullasta (10 000 m / Antwerpen 1920) tulee kuluneeksi tasan sata vuotta.

Kaikkiaan yhdeksän olympiakullan voittaja on ikuistettu näyttävään kullattuun mitaliin – ja sinä saat sen nyt vain toimituskulujen hinnalla (4,95 €). Mitaleita on jäljellä enää rajoitettu määrä!

Mitalin kuva-aiheessa Paavo Nurmi saapuu Helsingin Olympiastadionin maratonportista olympiatuli kädessään. Katsojat nousevat seisomaan ja yltyvät raikuviin suosionosoituksiin. Kääntöpuolella on Paavo Nurmen muotokuva ja teksti: Flying Finn • Lentävä suomalainen.

  • 24 karaatin kultaus
  • Autenttinen valokuvapainatus
  • Yhteistyössä Paavo Nurmi Gamesin kanssa
  • Rajoitettu lyöntimäärä

Kun tilaat Paavo Nurmi Helsinki '52 -mitalin pääset mukaan Paavo Nurmi -mitalikokoelmaan. Se sisältää kuusi mitalia, joiden aiheet kertaavat Nurmen legendaarista juoksu-uraa näyttävien valokuvapainatusten ja 24 karaatin kultauksen avulla.

Jatkossa saat kullattuja Paavo Nurmi -mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Tilauksesi on täysin turvallinen: Kullakin lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Osa kokoelman tuotosta ohjataan Nurmen urheiluperintöä kunnioittavien Paavo Nurmi Games -yleisurheilukisojen tukemiseen.

Rajallisen määrän vuoksi kokoelmaan voidaan ottaa enää vain tietty määrä kerääjiä. Toimi heti, sillä tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä.

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2016
Materiaali:
CuNi + kultaus (24 karaattia)
Halkaisija:
33 mm
Paino:
19 g
Lyöntimäärä:
10 000 kpl / kuva-aihe
Yhteinen puoli:
Paavo Nurmi, 9 olympiakultaa, 3 olympiahopeaa
Kääntöpuoli:
Valokuvia Nurmen saavutuksista (kuusi erilaista)

Osa kokoelman tuotosta ohjataan Nurmen urheiluperintöä kunnioittavien Paavo Nurmi Games -yleisurheilukisojen tukemiseen.

Jatkossa saat kullattuja Paavo Nurmi -mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 22,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa, mitaleita on kaikkiaan kuusi (6). Myöhemmin saat kokoelmallesi kätevän keräilykansion – ilman eri veloitusta! 

Kansiossa on oma paikkansa myös Paavo Nurmi -juhlarahalle, jos sinulla ei vielä ole Nurmea kunnioittavaa juhlarahaa ota yhteys asiakaspalveluumme info@suomenmoneta.fi .

Kullakin lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.