Muumipappa ja meri -mitali erikoishintaan Sinulle!

Hip hurraa Muumeille! Tove Janssonin luomat Muumit ovat ilahduttaneet niin pieniä kuin suuriakin lukijoita jo yli 75 vuoden ajan. Muumi-klassikko Muumipappa ja meri on saanut oman kullatun mitalin, jossa on Janssonin värikäs alkuperäiskuvitus. Tilaamalla mitalin nyt hyödynnät yli 50 %:n tutustumisetusi!

  • Kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Tove Janssonin alkuperäiskuvitus väripainatuksella
  • Rajoitetusti saatavilla

Saat mitalin erikoishintaan vain 14,50 euroa (norm. 32 euroa – säästät siis yli 50 % !), maksamme toimituskulut puolestasi.

Mitaliin on ikuistettu Janssonin luoma Muumipappa ja meri -kirjan kansi. Mitalissa on lisäksi Muumipeikko istumassa mietteliään näköisenä uimahuoneen portailla. Muumipeikko rakastaa muiden Muumien tavoin uimista ja merta. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.Lähde Muumien matkaan!

Jo tuhannet ovat aloittaneet Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelmanMuumipappa ja meri -mitalin tilaajana aloitat omanlaisensa seikkailun – huippusuositun Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman! Kokoelman kullattujen mitaleiden myötä pääset muistelemaan tutuimpia Muumi-tarinoita, sillä jokainen mitali on omistettu yhdelle Muumi-kirjalle. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän kullattua Muumi-mitalia.

  • Muumi-kirjojen kansikuvitukset väripainatuksella
  • Lahjaksi Muumi-aiheinen keräilykansio
  • Kokoelmaa on enää rajoitetusti saatavilla!

Jatkossa saat uuden kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kaikissa mitaleissa on kaunis 24 karaatin kultaus, jossa on käytetty vastuullista Fairmined-kultaa. Fairmined-kullan tuotannossa on otettu ihmiset ja luonto huomioon – voit lukea siitä tarkemmin Lisätietoa-kohdasta!

Tekniset tiedot
Metalli:
kuparinikkeli
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kappaletta / mitali
Erikoispiirre:
24 karaatin Fairmined-kultaus

Tilaamalla Muumipappa ja meri -mitalin aloitat samalla Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman, josta ei nostalgisia hetkiä puutu! Saat Muumipappa ja meri -mitalin mukana lahjaksi juuri tätä kokoelmaa varten tehdyn säilytyskansion, jonka kuvitus vie suoraan Muumien maailmaan. Kansiossa on oma paikkansa jokaiselle kokoelman mitalille.

Jatkossa saat uuden kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kokoelman mitalit:

Muumipeikko ja pyrstötähti 
Taikurin hattu
Vaarallinen juhannus
Taikatalvi
Näkymätön lapsi
Muumipappa ja meri
Muumilaakson marraskuu

 

Vastuullinen Fairmined-kulta

Muumit aikojen saatossa -mitalien kultauksessa käytetään pienestä kaivoksesta saatua vastuullista Fairmined-kultaa, jonka tuotannossa on otettu ihmiset ja ympäristö huomioon. 

Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti. Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta sekä mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.