Muistojen Viipuri keräilysetelissä

Varmista nyt itsellesi Viipurin kaupunkia kunnioittava nollaseteli. Seteliin on kuvattu maisema 1930-luvun Viipurista ajalta ennen talvisotaa.

  • Ensimmäinen Viipuri-aiheinen nollaseteli!
  • Painosmäärä vain 5 000 kappaletta – yksilöllinen numerointi
  • Hinta vain 4,95 euroa (me maksamme postikulut)
  • Loppuunmyyty valmistajalta! Varmista nopeasti omasi!

Suomi menetti Viipurin Neuvostoliitolle ensin talvisodassa ja toistamiseen Kannaksen suurhyökkäyksessä vuonna 1944. Rajan taakse jäi muiden muassa kirkko, linna ja Alvar Aallon suunnittelema kirjasto. Viipuria kunnioittava nollaseteli muistaa kuva-aiheellaan vanhaa kaupunkinäkymää.

Nollaseteleiden arvomerkintä on 0 euroa, mutta rajallisten painosmäärien ja mielenkiintoisten aiheiden myötä ne ovat erittäin suosittuja keräilykohteita. Seteleissä on monenlaisia kuva-aiheita. Kaikkien nollaseteleiden kääntöpuolella on yhteinen kuva-aihe, joka kuvaa Euroopan tunnetuimpia monumentteja.

Nollasetelit keräilykokoelmana

Tilatessasi Viipuri-aiheisen nollasetelin pääset samalla mukaan nollaseteleiden keräilijäksi. Saat jatkossa kuukauden välein lähetyksen, joka sisältää kolme kiinnostavaa nollaseteliä. Jatkolähetysten hinta on 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa)/lähetys. Voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti niin kauan kuin itse haluat.

Nollaseteleiden kokoelma sisältää monia kiehtovia aiheita. Mukana on esimerkiksi eläimiä, kaupunkimaisemia sekä historian merkkihenkilöitä. Kotimaisten seteleiden lisäksi saat kysyttyjä nollaseteleitä muualta maailmasta! Tilaajan etuna saat kokoelman edetessä myös ilmaiseksi kätevän keräilykansion seteleille.

Tilaa heti tältä sivulta – tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä!

Tekniset tiedot
Mitat:
135 x 74 mm
Nimellisarvo:
0 euroa
Painos:
5 000 kpl
Materiaali:
Setelipaperi
Julkaisuvuosi:
2019

Kokoelman aloittava Viipuri-seteli on myyty valmistajalta loppuun, mutta seteliä saa vielä kauttamme. Tilaa siis omasi nopeasti, ettet jää ilman! Setelin aihe koskettaa monia suomalaisia, sillä seteliin on kuvattu maisema 1930-luvun Viipurista, ajalta ennen talvisotaa.

Nollasetelit-kokoelma sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä kiehtovilla aiheilla. Tilaajaetuna saat kokoelman edetessä täysin ilmaiseksi kätevän keräilykansion (arvo 12,95 euroa), johon voit kerätä seteleistä mieluisan kokoelman!

Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat jatkossa kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat.

Tulevat lähetykset voivat sisältää esimerkiksi näitä seteleitä.


Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.