Elviksen oma suosikkikappale kultarahassa:
It’s Now or Never

Elvis Presley kertoi vuonna 1961 It’s Now or Neverin olevan levyttämistään kappaleista hänen oma suosikkinsa. Lukuisat fanit ovat samaa mieltä: It’s Now or Neveriä pidetään Elviksen maailmanlaajuisesti myydyimpänä singlenä. Sitä on myyty kaiken kaikkiaan yli 20 miljoonaa, joten se on samalla yksi kaikkien aikojen parhaiten myyneitä singlejä.

It’s Now or Never on aiheena Greatest hits -kokoelman kruunuksi tarkoitetussa kultarahassa, joka on toteutettu yhteystyössä Elvis Presley Enterprisesin kanssa. Kultarahaa on saatu Suomeen vain rajoitettu erä!

  • Virallinen Elvis Presley™ -tuote
  • Parasta proof-laatua
  • Toteutettu yhteistyössä Elvis Presley Enterprisesin kanssa
  • Maailmanlaajuinen lyöntimäärä vain 19 999 kappaletta!
  • Saatavilla Suomessa vain kauttamme

Tämä upea raha on aitoa 9 karaatin kultaa ja parasta proof-laatua. Se on loistokas kunnianosoitus Rock and rollin kuninkaalle – Elvis Aaron Presleylle. Taidokkaasti toteutettu Elvistä kuvaava kultaraha on ikuinen muisto hänen suuresta vaikutuksestaan musiikkialaan ja hänen arvoituksellisesta persoonastaan. Rahan maailmanlaajuinen valmistusmäärä on rajoitettu vain 19 999 kappaleeseen.
Kultaraha kruunaa kokoelmasi

Keräämäsi kokoelma juhlistaa Elviksen suurimpia hittejä. On vain sopivaa, että It’s Now or Never on päässyt kultarahan aiheeksi: se todella kruunaa virallisen Elvis Presley™ Greatest hits -kokoelmasi!

Älä jää ilman, tilaa Elvis Presley™ It’s Now or Never -kultaraha itsellesi saman tien!

ELVIS™ and ELVIS PRESLEY™ are trademarks of ABG EPE IP LLC Rights of Publicity and Persona Rights: Elvis Presley Enterprises, LLC © 2022 ABG EPE IP LLC elvis.com

Tekniset tiedot
Kultapitoisuus::
9 karaattia
Nimellisarvo::
2 Crown
Laatu::
Proof
Halkaisija::
26 mm
Paino::
8 g
Lyöntivuosi::
2021
Lyöntimaa::
Gibraltar
Lyöntimäärä::
19 999 kpl

It’s Now or Neverin synty liittyy Elviksen armeija-aikaan. Hän palveli Yhdysvaltojen armeijassa 1950-luvun lopussa. Elvis oli sijoitettuna Saksaan, jossa ollessaan hän kuuli italialaisen O Sole Mio -kappaleen. Elviksen version synnystä on eri tarinoita, joista erään mukaan hän pyysi armeijasta vapauduttuaan englanninkielistä versiota kyseisestä kappaleesta. Loppu on rock-musiikin suurta historiaa.

Kultarahaan ikuistetussa Elviksen muotokuvassa näkyy hyvin hänen legendaarinen pompadour-hiustyylinsä. Lisäksi rahassa on teksti IT’S NOW OR NEVER sekä Elvis Presleyn virallinen nimikirjoitus.

Tilaaminen on täysin turvallista, sillä lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus etkä sitoudu muihin tilauksiin.


Valitse lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8 €). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen