Superetu Elvis-faneille: hinta vain 6 euroa!
Diego Maradona Argentiinan ensimmäisessä nollasetelissä

Monet pitävät Diego Maradonaa maailman parhaimpana jalkapalloilijana. Kun Maradona menehtyi vuonna 2020, hänen kotimaahansa Argentiinaan julistettiin kolmen päivän suruaika. Samana vuonna Argentiina julkaisi ensimmäisen nollasetelinsä – sen aiheeksi pääsi tietenkin suuresti kaivattu Maradona.

  • Diego Maradona Argentiinan ensimmäisessä nollasetelissä
  • Yksilöllinen numerointi
  • Vain pieni erä saatavilla kauttamme – toimi nopeasti
  • Toimitustakuu Nollasetelit-kokoelman muille seteleille
  • Etuhinta vain 6 euroa (norm. 10 euroa, maksamme toimituskulut 6,95 euroa puolestasi)

Nollaseteliin on ikuistettu Maradona tutussa Argentiinan kymppipaidassa taustallaan jalkapallostadion. Stadionin takaa pilkistää aurinko, jonka inspiraationa on toiminut aurinkoa kuvaava Argentiinan lippu. Setelin nimellisarvo on 0 euroa, vaikka Argentiina ei euromaihin kuulukaan.

Supersuositut nollasetelit kokoelmana!

Nollasetelit ovat nykyään yksi suosituimpia keräilykohteita. Seteleiden valmistusmäärät ovat kuitenkin varsin rajoitetut, joten monet setelit myydään melko nopeasti loppuun. Tilaamalla Diego Maradona -nollasetelin pääset etuoikeutettuun asemaan: Sinun ei tarvitse pohtia seteleiden saatavuutta, vaan saat kiehtovia nollaseteleitä suoraan kotiisi toimitettuna Nollasetelit-kokoelman myötä!

  • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (arvo 12,95 euroa)

Kolme seteliä yhdellä kertaa!

Nollasetelit-kokoelma sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä mielenkiintoisilla aiheilla. Kokoelma karttuu ripeästi, sillä saat jatkossa aina kolme seteliä kerralla!

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Painosmäärä:
5 000 kpl
Julkaisuvuosi:
2020
Julkaisijamaa:
Argentiina
Materiaali:
Virallinen setelipaperi

Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

Nollaseteleitä 

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.