Sean Connery virallisessa James Bond -hopearahassa!

James Bond: ”Do you expect me to talk?”
Auric Goldfinger: “No, Mr. Bond. I expect you to die!”

Kun huippuvakooja James Bond kohtaa Auric Goldfingerin, loppu on elokuvahistoriaa. Goldfinger oli aikanaan suurmenestys, joka viitoitti Bond-elokuvien tietä monella eri tapaa. Tämä yhdeksi maailman parhaaksi brittielokuvaksi valittu klassikko on aiheena virallisessa James Bond -juhlarahassa!

  • Puhdasta 99,99 % hopeaa ja parasta proof-laatua
  • Virallinen 007-lisenssituote
  • Alkuperäisen Goldfinger-julisteen inspiroima kuvitus
  • Maailmanlaajuinen lyöntimäärä vain 12 007 kappaletta

Saat Goldfinger-hopearahan etuhintaan vain 69 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi (norm. 99 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

HUOM! Kun tilauksesi on rekisteröitynyt järjestelmäämme, saat sähköpostilla tilaajalahjana sinulle kuuluvan alennuskoodin verkkokauppaamme. 

Elokuvajulisteen inspiroimaan hopearahaan on ikuistettu James Bond ja Pussy Galore. Kultainen käsi viittaa kuuluisaan kohtaukseen, jossa Auric Goldfinger tapattaa entisen apurinsa kultamaalin avulla. Taustalla oleva kuvio on tuttu Bond-elokuvien alusta – mukana on myös virallinen 007-logo ja teksti GOLDFINGER.

 

Jokaisen Bond-fanin unelma

Bond-elokuvat ovat erittäin suosittuja ympäri maailman. Tilaamalla Goldfinger-rahan aloitat kokoelman, joka sisältää kuusi kansainvälisesti tavoiteltua virallista James Bond -keräilyrahaa. Kukin raha on omistettu tietylle Bond-näyttelijälle ja -elokuvalle. 

  • Kaikki Bond-näyttelijät hopearahoissa
  • Yksityiskohtaiset väripainatukset
  • Viralliset James Bond -keräilytuotteet
  • Alkuperäiset elokuvien julisteita mukailevat aitoustodistukset
  • Lahjaksi keräilykotelo 007-rahoille (2. lähetys)

Virallisia Bond-näyttelijöitä on ollut kuusi: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ja Daniel Craig. Virallisia Bond-elokuvia on puolestaan jo 25. Varmista nyt oma muistosi tästä karismaattisesta salaisesta agentista, jonka suosiolle ei näy loppua!

 

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
50 senttiä
Laatu:
Proof
Halkaisija:
32,6 mm
Paino:
15,553 g
Lyöntivuosi:
2021-2022 (Goldfinger 2021)
Lyöntimäärä:
max. 12 007 kpl
Materiaali:
99,99 % hopeaa
Julkaisijamaa:
Tuvalu

Saat virallisen James Bond -hopearahakokoelman aloittavan Goldfinger-rahan vain hintaan 69 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat James Bond -näyttelijöitä ja -elokuvia esitteleviä hopearahoja yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 99 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan kuusi hopearahaa. Saat kokoelman toisessa lähetyksessä lahjaksi puisen keräilykotelon.

Kerää niin kauan kuin itse haluat!

Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat.

Huom.! Kokoelman rahat voivat vaihdella kuvassa esiintyvistä.