Kookas Lapin kulta-aarre -hopeamitali Sinulle etuhintaan!

Tämä näyttävä kolmen unssin hopeamitali on omistettu Lemmenjoelle ja Lapin kulta-aarteelle. Lukuisat onnea etsivät ovat matkanneet vuosien saatossa Lemmenjoelle kullan toivossa. Osa heistä on menestynyt varsin hyvin: suurimmat Lemmenjoen kätköistä löytyneet kultahiput ovat painaneet yli 200 grammaa.

  • Komean keräilymitalin koristeena Suomen Lapista huuhdottu kultahippu.
  • Aitoa 92,5 % hopeaa olevan mitalin valmistusmäärä rajoitettu ainoastaan 300 kappaleeseen!
  • Hopeamitalin on suunnitellut kultaseppä ja muotoilija Assi Arnimaa-Leinonen ja lyönyt Kultakeskus.
  • Jokainen mitali on yksilöllisesti numeroitu.
  • Etu Sinulle: saat mitalin hinnasta 50 euron alennuksen!

Tämä mitali näkyy ja tuntuu!

Hopeamitalin etusivun kruunaa pinnan upeasti elävöittävä emalointi, joka on toteutettu varsin poikkeuksellisella tavalla: vettä kuvaava emali yhdistyy osaksi kuva-aihetta vaihdellen syvyyden osalta mitalin korkeuserojen mukaan. Täten rantakivien päällä on vaaleampaa vettä, syvemmällä tummempaa. Emalin sävy vaihtelee hieman valon mukaan. Antiikkiviimeistely tuo tummuutta hopean pintaan luoden samalla kontrastia siniselle emalille. 

Mitali on aina kaksipuolinen taideteos – takasivun maisemakuva antaa hyvän vastapainon etusivun yksityiskohtaiselle lähikuvalle. Mitalin suuren koon, väriä valoa vasten vaihtavan emaloinnin ja antiikkiviimeistelyn vuoksi mitalia ei toimiteta suojakapselissa. Tarkoituksena on, että mitali näkyy ja tuntuu, kun sen ottaa käteen.

Varmista oma Lapin kulta-aarre -mitalisi jo tänään, säästät 50 euroa! Mitalin hinta Sinulle 399 euroa + toimituskulut 4,95 euroa (normaalihinta 449 euroa + toimituskulut 4,95 euroa).

Jo pelkästään koko tekee Lapin kulta-aarre -hopeamitalista huomiota herättävän. Aito Suomen Lapista löydetty kultahippu ja loistokas emalointi tekevät mitalista todellisen taideteoksen. Varmista oma aarteesi nyt!

Tekniset tiedot
Metalli:
92,5 % hopeaa
Halkaisija:
50 mm
Paino:
3 unssia (n. 93,3 g)
Valmistaja:
Kultakeskus
Lyöntimäärä:
max. 300 kpl
Suunnittelija:
Assi Arnimaa-Leinonen
Erikoispiirre:
Numerointi
Viimeistelyt:
Emalointi, patinointi, kultahipun kiinnitys