Suomen ensimmäinen 50-penninen
Kullattu alkuperäisraha – Sinulle nyt ilmaiseksi!

Suomen markka herätti suuria tunteita jo syntyaikoinaan: suomalaiset olivat tuolloin hyvin ylpeitä omista uusista rahoistaan. Kuinka ollakaan, sama tunne valtaa mielen vielä tänäkin päivänä Suomen ensimmäisiä markkoja katsellessa. 

Leijonarahojen keräilijänä sinä voit nyt lunastaa yhden ensilyönneistä ilmaiseksi! Saat alkuperäisrahasi 24 karaatin kultauksen kera – ja maksat ainoastaan toimituskulut.

 • Suomen ensimmäinen 50-penninen
 • Lyöty ennen maamme itsenäistymistä vuosina 1864–1915
 • Viimeistelty 24 karaatin kultauksella
 • Historiallinen keräilykappale

Kullattua alkuperäisrahaa koristaa Venäjän kaksipäinen kotka, mutta huomaat Suomen leijonan pitävän sitkeästi paikkaansa kotkan rintakilvessä. Siellä se odotteli maltillisesti sopivaa hetkeä kotkan syrjäyttämiseen – kuten Leijonarahojen keräilijänä hyvin tiedät!

Käytä tilaisuutesi viivyttelemättä: Hinta on Leijonarahojen keräilijälle vain 0 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Säästät heti 22 euroa!

Kullatut rahat vievät markan syntyaikaan

Tilauksesi myötä varmistat paikkasi Suomen ensimmäiset markat kullattuina -kokoelmassa, joka sisältää aitoja käyttörahoja suoraan markan alkuajoilta. 

 • Suomen markan varhaiset vaiheet
 • Mukana 7 alkuperäislyöntiä
 • Rahoissa juhlava 24 karaatin kultaus
 • Lahjaksi markan historiaa kertaava kansio
 • Kaikki rahat ovat yli 100 vuoden takaa!

Jatkossa saat autonomian aikaisia kullattuja rahoja yksitellen noin kuukauden välein. Kokoelmaan kuuluvat rahat maksavat pääosin 22 euroa kappaleelta, mukana on myös yksi 49 euron hintainen raha. Kuhunkin lähetykseen lisätään toimituskulut 6,95 euroa. Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat. Tervetuloa mukaan!

Ensimmäisen rahan 0-hinta koskee vain Leijonarahojen keräilijöitä. Tartu tilaisuuteen!

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
50 penniä
Lyöntivuodet:
1864-1917
Metalli:
Hopea
Halkaisija:
18,6 mm
Paino:
2,54 g
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus

Mukana 7 alkuperäislyöntiä Suomen markan syntyaikaan vievä kokoelma. Tilauksesi myötä varmistat paikkasi Suomen ensimmäiset markat kullattuina -kokoelmassa, joka sisältää aitoja käyttörahoja suoraan markan alkuajoilta.

 • Rahoissa juhlava 24 karaatin kultaus
 • Lahjaksi kansio, joka sisältää mielenkiintoista tietoa markan synnystä

Jatkossa saat autonomian aikaisia kullattuja rahoja yhden kerrallaan noin kuukauden välein. Kokoelman rahat maksavat pääosin 22 euroa kappale, mukana on myös yksi 49 euron hintainen raha. Myöhempiin lähetyksiin lisätään toimituskulut 6,95 euroa. Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat.