Berliinin muuri avattiin 9.11.1989 – ja koko maailma huokaisi helpotuksesta!

Tilaa juhlavuoden uutuus, johon on kuvattu Euroopan historian merkkihetki: Berliinin muuri on vihdoin avattu ja kansa riemuitsee rajan molemmin puolin. Taustalla näkyy Brandenburgin portti ja ilmassa lentää rauhankyyhkyjä. Muuria koristaa kuuluisa teos Wir sind ein Volk – olemme yksi kansa.

  • Vuoden 2019 odotettu uutuus
  • Käyttämätön keräilykappale
  • Suuri kysyntä kaikkialla Euroopassa
  • Hinta vain 2 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa)
  • Toimitustakuu muille kiinnostaville erikoiseuroille!

Rajan avautuminen aiheutti aikanaan kansanjuhlan: ihmiset tanssivat muurilla ja ryhtyivät moukaroimaan sitä hajalle. Monet tapahtumaa kuvaavat valokuvat on otettu juuri Brandenburgin portin luona, joten erikoiseurosi myötä pääset tapahtumien keskipisteeseen.

Dramaattiset tapahtumat johtivat lopulta Saksojen yhdistymiseen ja taannoiset kauhutarinat jäivät historiaan. Keräilijänä voit tallentaa Euroopan edistysaskeleesta muiston, joka säilyy vielä jälkipolvillekin. 

”Muurista huolimatta ihmisiä pakeni idästä lännen puolelle: hyppäämällä rajan lähellä olevan talon ikkunasta, uimalla, viemäreitä pitkin, omatekoisella kuumailmapallolla, autoihin piilotettuina jne.”

Kun tilaat erikoiseuron etuhintaan 2 euroa 2 eurolla + toimituskulut 4,95 euroa, pääset samalla mukaan uuteen Kansainväliset erikoiseurot -kokoelmaan. Kokoelmaan on valittu yksi kiinnostava erikoiseuro jokaisesta euromaasta. Katso lisätiedot ja tilaa viivyttelemättä!

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
2 €
Halkaisija:
25,75 mm
Paino:
8,5 g
Lyöntivuosi:
2019
Lyöntimaa:
Saksa
Lyöntimäärä:
30 000 000 kpl

Kansainväliset erikoiseurot  

Tilauksesi myötä pääset mukaan kokoelmaan, johon kuuluu yksi erikoiseuro kustakin euromaasta (kaikkiaan 23 rahaa). Mukana on sekä uutuuksia että takavuosien kiinnostavia aiheita. Saat kokoelmallesi keräilykansion heti ensimmäisen lähetyksen mukana – ilman eri veloitusta!

  • Jatkolähetykset noin kuukauden välein 
  • Pääsääntöisesti kaksi rahaa kerrallaan (yhteishinta yleensä* 22 € + toimituskulut 4,95 €)
  • Keräilykansio ja aitoustodistukset ilman eri veloitusta
  • Yksi erikoiseuro jokaisesta euromaasta

*Huomaa: Vatikaanivaltion ja San Marinon kaltaisten pienoisvaltioiden erikoisuuksilla on pienet lyöntimäärät ja korkeampi hinta, mutta et sitoudu niiden lunastamiseen. Lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin haluat.

Varmista nyt kysytty uutuus itsellesi, erikoiseurot ovat kysyttyjä keräilykohteita kautta Euroopan!