Cristiano Ronaldo -hopearaha

Legends of Sports by Sidney Maurer

Cristiano Ronaldo -hopearaha

Arvostele ensimmäisenä!

0
 • Sid Maurerin taideteos väripainatuksena
 • Puhdasta 99,9 % hopeaa ja parasta proof-laatua
 • Lyöntimäärä vain 10 000 kappaletta!
 • Tyyppi: Yksittäistuote
 • Saatavilla oleva määrä: Vielä saatavilla
Hinta: 99,00 €

Kaikkien aikojen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo on päässyt aitoon hopearahaan Sid Maurerin muotokuvassa! Tämä väripainatuksella viimeistelty hopearaha kiinnostaa keräilijöitä ympäri maailman – Suomessa on saatavilla vain erittäin pieni erä, joten tilaa omasi heti!

 • Aitoa 99,9 % hopeaa
 • Parasta proof-keräilylaatua
 • Väripainatuksena Sid Maurerin muotokuva Ronaldosta
 • Tyylikäs keräilyrasia ja alkuperäinen aitoustodistus
 •  Lyöntimäärä vain 10 000 kpl – Suomessa erittäin pieni erä!

Portugalilainen Cristiano Ronaldo on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jalkapalloilijoista. Manchester Unitedissa ja Real Madridissa pelannut tähtihyökkääjä on palkittu maailman parhaalle pelaajalle annettavalla Kultaisella pallolla (FIFA Ballon d’Or) peräti viidesti. Lisäksi Ronaldo on tehnyt jalkapallon EM-kisahistorian eniten maaleja yhdessä ranskalaislegenda Michel Platinin kanssa.

 • Aidossa hopearahassa näyttävä 38,61 mm:n halkaisija!

Sid Maurerin (1926–2017) upeat muotokuvat urheilun, musiikin, elokuvamaailman ja politiikan tähtihenkilöistä ovat maailmankuuluja. Maurer työskenteli uransa aikana myös Andy Warholin kanssa. Sid Maurerin muotokuvaan pääseminen on tunnustus merkittävästä urasta.

 

Tilaa heti puhtaaseen 99,9 % hopeaan lyöty keräilykappale Sid Maurerin taidekuvalla varustettuna! Näyttävä väripainatus nostaa urheilulegenda Ronaldon muotokuvan esiin hopearahasta, jonka tunnuspuolta täydentää jalkapallon kuviointi. Mukana saat mustan, kullanvärisillä kuvioilla koristellun keräilykotelon, alkuperäisen aitoustodistuksen ja suomenkielisen saatekirjeen.

 

Saat hopeisen keräilyrahan hintaan 99 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Et sitoudu muihin tilauksiin. Saatavilla on vain pieni erä – tilaa heti tältä sivulta, omaan kokoelmaan tai lahjaksi!

Hinta:99,00 €
Tekniset tiedot
Metalli:
99,9 % hopeaa
Nimellisarvo:
5 dollaria
Laatu:
Proof
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
1 unssi
Lyöntivuosi:
2018
Julkaisija:
Salomon-saaret
Lyöntimäärä:
10 000 kpl
Tunnuspuoli:
Sid Maurerin Cristiano Ronaldo -muotokuva väripainatuksella, jalkapallon kuviointia, teksti LEGENDS OF SPORTS BY SID MAURER ja urheilu-uraa kunnioittava tähti.
Arvopuoli:
Kuningatar Elisabet II:n muotokuva, merkinnät hopeapitoisuudesta ja painosta (1 oz / Ag .999) ja julkaisijamaan tekstit vuosilukuineen (2018).

Mukana saat mustan, kullanvärisillä kuvioilla koristellun keräilykotelon, alkuperäisen aitoustodistuksen ja suomenkielisen saatekirjeen.