Alkuperäinen Eisenhower-dollari vuodelta 1972:
Astronautti Charles Duken signeeraama raha

Vain hyvin harva ihminen on kävellyt Kuussa. Yksi näistä onnekkaista on astronautti Charles Duke, joka oli mukana Apollo 16 -lennolla. Viime vuonna tuli kuluneeksi tasan 50 vuotta tästä kuuluisasta lennosta, minkä kunniaksi Duke signeerasi erän vuoden 1972 Eisenhower-dollareita. Nyt Sinullakin on mahdollisuus saada tämä keräilykappale itsellesi!

  • Aito Eisenhower-dollari astronautti Charles Duken signeerauksella
  • Lyöty vuonna 1972, jolloin hän kävi Kuussa
  • Poikkeuksellinen ja laadukas keräilykappale
  • Rajoitetusti saatavilla kauttamme
  • Et sitoudu muihin tilauksiin

Kotka on laskeutunut

Vuoden 1972 Eisenhower-dollaria käytettiin samana vuonna, kun Duke asteli Kuun pinnalla. Rahaan on ikuistettu Apollo 11 -lennon tunnus: Kuun pinnalle laskeutuva oliivinoksaa pitelevä kotka, jonka taustalla siintää Maa. Apollo 11 muistetaan ensimmäisenä onnistuneena kuulentona. Rahassa on myös NASAn perustaneen presidentti Dwight D. Eisenhowerin muotokuva.

Saat Eisenhower-dollarin mukana aitoustodistuksen ja kehyksen, jossa rahaa voi pitää esillä. Duken signeeraus löytyy Numismatic Guaranty Companyn (NGC) turvakapselista.*

fusa_eisenhower-1972-dollar_charlie-duke_kuvapuoli_em-lisakuva2

Duke on toistaiseksi yksi viimeisiä Kuussa käyneitä ihmisiä. Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä niiden harvojen suomalaisten joukkoon, jotka omistavat hänen signeerauksellaan varustetun rahan!

*Kansainvälisesti toimiva Numismatic Guaranty Company (NGC) on maailman suurin ja luotetuin rahoihin keskittynyt kolmannen osapuolen luokittelu- ja sertifiointipalvelu. NGC on ollut toiminnassa vuodesta 1987 lähtien ja sertifioinut yli 50 miljoonaa rahaa. Sertifiointi koostuu rahan todentamisesta, luokittelusta, nimeämisestä ja kapseloimisesta. 

Tekniset tiedot
Hopeapitoisuus:
40 %
Nimellisarvo:
1 USA dollari
Halkaisija:
38,1 mm
Paino:
24,59 g
Lyöntivuosi:
1972
Lyöntimaa:
Yhdysvallat