Suosittu nollaseteli kaivatun kuningattaren kunniaksi

Kun Elisabet II syntyi, hänen ei odotettu koskaan nousevan valtaan. Kohtalo päätti toisin, ja hänestä tuli vain 25-vuotiaana valtavan imperiumin hallitsija. Kun rakastettu kuningatar menehtyi viime vuonna, hän oli johtanut maataan kauemmin kuin kukaan edeltäjänsä.

Elisabet II ehti viettää pitkän valtakautensa platinajuhlaa. Kuningatarta muistettiin tuolloin monin eri tavoin, kuten suositulla nollasetelillä! 

  • Kuningatar Elisabet II:n 70-vuotista valtaa muistava seteli
  • Aito ja alkuperäinen Euroopan keskuspankin hyväksymä nollaseteli
  • Yksilöllinen numerointi
  • Tutustumishinta 4,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Seteliin on ikuistettu kuningattaren muotokuvat hänen nuoruusvuosiltaan ja myöhemmältä iältä. Setelin ensipainosmäärä myytiin nopeasti loppuun, joten suuren suosion vuoksi seteliä painettiin vielä toinen erä. Nyt Sinäkin ehdit varmistaa setelin itsellesi!

Supersuositut nollasetelit kokoelmana

Nollasetelit ovat nousseet erittäin suosituiksi keräilykohteiksi. Tilaamalla Elisabet II:n juhlavuoden setelin pääset mukaan Nollasetelit-kokoelmaan, joka tuo hienoimmat setelit luoksesi niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta!

Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä

  • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
  • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (3. lähetys, arvo 12,95 euroa)

Saat jatkossa kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Julkaisuvuosi:
2022
Julkaisijamaa:
Iso-Britannia
Painosmäärä:
26 000 kpl
Materiaali:
Virallinen setelipaperi

Nollaseteleiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin. Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.