Maailman ensimmäinen erikoiseuro: Kreikka 2004

Euromaat saavat nykyisin lyödä kaksi kansallista 2 € erikoiseuroa vuosittain. Perinne alkoi viisitoista vuotta sitten: Kreikka ehti lyöntipuuhiin ensimmäisenä ja Suomi oli hyvänä kakkosena. Sittemmin erikoiseurot ovat saaneet huikean suosion niin rahapajojen kuin keräilijöidenkin keskuudessa.

  • Varmista nyt erikoiseurojen kruunaamaton kuningas itsellesi pelkällä nimellisarvolla: Saat käyttämättömän Kreikan erikoiseuron 2004 hintaan 2 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa).

Kreikkalaisrahaan on kuvattu Myronin kuuluisa veistos, joka esittää Antiikin kiekonheittäjää. Arvostetussa kreikkalaisrahassa erottuvat myös olympiarenkaat, isännöihän Kreikka tuolloin Ateenan olympialaisia 2004.

Sinä saat legendaarisen keräilykohteen nyt vain nimellisarvon hinnalla eli 2 eurolla!

  • Maailman ensimmäinen erikoiseuro!
  • Aiheena Ateenan olympialaiset 2004
  • Hinta nyt vain 2 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa)

Kyseessä on yksi kaikkien aikojen kysytyimmistä erikoiseuroista, joten tartu tilaisuuteen. Samalla lunastat paikkasi Erikoiseurot-kokoelman kerääjänä.

Erikoiseurot – meiltä ja muualta

Saat erikoiseurosi mukana aitoustodistuksen sekä aiheeseen liittyviä lisätietoja. Jatkossa saat kokoelmaasi kuuluvia erikoiseuroja pääsääntöisesti kaksi kerrallaan. Ne toimitetaan muutaman viikon välein suoraan kotiisi ja yhteishinta on yleensä 22 euroa + toimituskulut 4,95 euroa.

Huomaa: Pienten maiden (kuten San Marino) lyöntimäärät ovat erittäin pieniä, mikä vaikuttaa myös hintatasoon. Voit jatkossa itse valita, haluatko kokoelmaasi myös hintavampia harvinaisuuksia.

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Voit keräillä juuri ne erikoiseurot, jotka sopivat omaan kokoelmaasi. Jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Metalli:
CuAI6Ni2, CuNi25
Nimellisarvo:
2 euroa
Laatu:
unc
Halkaisija:
25,75 mm
Paino:
8,5 g
Lyöntivuosi:
2004
Lyöntimaa:
Kreikka
Lyöntimäärä:
34 500 000
Suunnittelija:
Panagiotis Gravvalos, Konstantinos Kazakos
  • Kokoelman kerääjänä saat erikoiseuroillesi kätevän kansion kolmannen lähetyksen yhteydessä. Mikä parasta, keräilykansio toimitetaan sinulle ilman eri veloitusta!

Kokoelmasi jokainen raha on asiantuntijoidemme tarkistama, käyttämätön keräilykappale. Kansainväliseen kokoelmaasi kuuluu myös Suomen aiempia erikoiseuroja, jotka ovat maassamme erittäin kysyttyjä. Jatkossa saat haltuusi myös Suomen tulevat erikoiseurot – heti tuoreeltaan.

Toimi heti, sillä näitä ei riitä kaikille! Vuonna 2004 julkaistu Ateenan olympialaisten erikoiseuro on maailman ensimmäinen erikoiseuro – ja sinä saat sen vain kahdella eurolla (+ toimituskulut 4,95 euroa).