Suomalaiset juhlarahat -kokoelma

Suomalainen saunakulttuuri 10 euroa

Suomalaiset juhlarahat -kokoelma

Arvostele ensimmäisenä!

0
  • Vuoden 2018 uusi suomalainen juhlaraha
  • Aitoa 50 % hopeaa ja proof-laatua
  • Kätevä toimitustakuu Suomen tuleville juhlarahoille

  • Tyyppi: Kokoelmatuote
  • Saatavilla oleva määrä: Vielä saatavilla
Hinta: 39,00 €

”Suomalainen saunakulttuuri” – samalla toimitustakuu Suomen juhlarahoille

Vuoden 2018 uusi suomalainen hopearaha kunnioittaa perinteistä parhainta, saunomista. Suomen Rahapajan lyömä Suomalainen saunakulttuuri -hopearaha on arvostettua peilikiiltoista proof-keräilylaatua. Varmista omasi tältä sivulta! 

Tilatessasi nyt saat samalla kätevän toimitustakuun Suomalaiset juhlarahat -kokoelmalle. Jatkossa varaamme kotimaan uudet hopearahat Sinulle jo ennen muita.

  • Hopeinen juhlaraha 2018: Suomalainen saunakulttuuri
  • Aitoa 50 % hopeaa
  • Peilikiiltoista proof-laatua
  • Lyöntimäärä rajoitettu 8 000 kappaleeseen
  • Toimitustakuu Suomalaiset juhlarahat -kokoelmalle

Suomalaiset rakastavat saunomista, ja pitkät puhdistautumisen perinteemme tunnetaan jopa ympäri maailman. Juhannustunnelma on taianomainen erityisesti saunan jälkeen, kun keskiyölläkin on valoisaa ja ehkä kuikkakin laulaa järvenselällä. Saunan lauteet kutsuvat suomalaisia toki kaikkina neljänä vuodenaikana – vaikkapa talvi-iltana pitkän hiihtolenkin jälkeen!

Suomalainen saunakulttuuri -juhlaraha on lyöty aitoon 50 % hopeaan ja parhaaseen peilikiiltoiseen proof-laatuun Suomen Rahapajassa vuonna 2018. Arvopuolelle on kuvattu perinteikäs järvenranta ja saunamökki. Tunnuspuolella koivunlehdet, saunan tai rantalaiturin puulaudat, löylykivet ja kesäiltana solmittava kukkaseppele kiertyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Saat suomalaisen juhlarahan keräilykotelossa saatekirjeen kera hintaan 39 euroa. Me maksamme toimituskulut puolestasi.

Tilatessasi saat toimitustakuun erittäin suositulle Suomalaiset juhlarahat -kokoelmalle. Varaamme Sinulle jatkossa Suomen uudet juhlarahat jo ennen julkaisupäivää, joten varmistat kysytyimmätkin keräilykappaleet itsellesi ensimmäisten joukossa ja myös loppuunmyyntilanteissa!

Suomen uudet juhlarahat lähetetään jatkossa Sinulle kotiisi ilman eri tilausta sitä mukaa kun niitä ilmestyy. Saat aina mukana myös tietoa rahan aiheesta. Lähetysten hinnat vaihtelevat (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Kaikilla tuotteillamme on täysi 14 päivän palautusoikeus. Voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat.

Hinta:39,00 €
Tekniset tiedot
Lyöntimaa:
Suomi
Nimellisarvo:
10 €
Metalli:
50 % hopeaa
Laatu:
proof
Halkaisija:
28,5 mm
Paino:
10 g
Vuosileima:
2018
Lyöntimäärä:
8000
Suunnittelija:
Mari Metso, Erkki Vainio
Julkaisupäivä:
9.7.2018

Saat suomalaisen juhlarahan keräilykotelossa saatekirjeen kera hintaan 39 euroa. Me maksamme toimituskulut puolestasi.

Tilatessasi saat toimitustakuun erittäin suositulle Suomalaiset juhlarahat -kokoelmalle. Varaamme Sinulle jatkossa Suomen uudet juhlarahat jo ennen julkaisupäivää, joten varmistat kysytyimmätkin keräilykappaleet itsellesi ensimmäisten joukossa ja myös loppuunmyyntilanteissa.

Suomen uudet juhlarahat lähetetään jatkossa Sinulle kotiisi ilman eri tilausta sitä mukaa kun niitä ilmestyy. Lähetysten hinnat vaihtelevat (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Kaikilla tuotteillamme on täysi 14 päivän palautusoikeus. Voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat.