Suomen rahasarjojen kestotilaus: Ankerias

Itämeren kalat rahasarja 2018

Suomen rahasarjojen kestotilaus: Ankerias 2018

Arvostelut: 5.0

1
  • Suomalainen rahasarja, aiheena ankerias
  • Suomen metalliset käyttörahat 2018
  • Toimitustakuu myös tuleville rahasarjoille
  • Tyyppi: Kokoelmatuote
  • Saatavilla oleva määrä: Muutama saatavilla
Hinta: 30,00 €

Vuoden 2018 alkuvuoden rahasarja on osa kotimaista Itämeren kalat -julkaisusarjaa. Aiheena on ankerias, joka on Suomessa ja koko Euroopassa erittäin uhanalainen. Rahasarja sopii mainiosti kenen tahansa keräilijän kokoelmaan muistona tästä vuodesta – ja samalla se on kunnianosoitus pohjoiselle luonnolle.

  • Sisältää Suomen metalliset käyttörahat 2018
  • Mukana ankeriasaiheinen muistomitali
  • Samalla kestotilaus Suomen rahasarjoille

Ankeriasta kunnioittava suomalainen rahasarja vuodelta 2018 sisältää tämän vuoden suomalaiset metalliset käyttörahat: 1, 2 ja 5 senttiä, 10, 20 ja 50 senttiä sekä 1 ja 2 euroa. Rahasarjaan kuuluu myös Suomen Rahapajan lyömä ankeriasaiheinen muistomitali.

Kätevä kestotilaus Suomen rahasarjoille

Tilatessasi vuoden 2018 rahasarjan tältä sivulta saat samalla kätevän toimitustakuun tuleville suomalaisille rahasarjoille. Jatkossa saat Suomen uudet ilmestyvät vuosirahasarjat suoraan kotiisi ilman eri tilausta. Uusia rahasarjoja ilmestyy yleensä 2–3 kertaa vuodessa. Ne sisältävät Suomen käyttörahat täysin käyttämättöminä keräilykappaleina kulloiseltakin vuodelta, ja samalla saat myös kotimaan erikoiseuroja ja näyttäviä muistomitaleita. Voit jatkaa kestotilausta juuri niin kauan kuin itse haluat. Tervetuloa mukaan keräilemään!

Hinta:30,00 €
Tekniset tiedot
Metalli:
Ni-pinnoitettu teräs
Nimellisarvo:
1 c, 2 c, 5 c, 10 c, 20 c, 50 c, 1 €, 2 € + muistomitali
Laatu:
BU
Vuosileima:
2018
Julkaisupäivä:
25.1.2018
Valmistusmäärä:
5000

Lähetyksen hinta on 30 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi). Tuotteella on 14 päivän täysi palautusoikeus. Samalla liityt suomalaisten rahasarjojen kestotilaajaksi. Voit jatkaa tilausta niin kauan kuin itse haluat.