Kultaklasikko Ranskan 10 frangia

Komeaa Gallian kukkoa kuvaava 10 frangia on Ranskan kuuluisimpia kultarahoja. Tämä klassikkolyönti on toisilla visusti talteen laitettuna keräilykappaleena, toisilla taas amulettina – kukon kerrotaan nimittäin tuovan onnea.

Gallian kukko on tuonut jo nyt Sinulle onnea – saat nimittäin 10 frangin kultarahasta 100 euron alennuksen! Maksat kultarahasta täten vain 198 euroa (norm. 298 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi). Kyseessä on tietenkin korkealaatuisena säilynyt yksilö.

  • Ranskan kultaklassikko nyt edullisesti
  • Laadukkaana säilynyt alkuperäisraha
  • Valmistettu vuosien 1899–1914 aikana
  • Mukana aitouden takaava todistus
  • Osa Euroopan kulta-aarre -kokoelmaa

Eleganttiin kultarahaan on ikuistettu Gallian kukon lisäksi pitkähiuksinen naishahmo, joka tunnetaan nimellä Marianne. Sekä kukko että neito ovat Ranskan kansallissymboleita.

Ranskan kultaraha on osa Euroopan kulta-aarre -kokoelmaa, joka koostuu kultakanta-ajan klassikoista. Mukana ovat muun muassa Suomen ensimmäiset kultarahat, jotka julkaistiin vuonna 1878. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan 10 rahaa.

Hinta: 198 euroa (me maksamme toimituskulut)

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
10 frangia
Halkaisija:
19 mm
Paino:
3,2258 g
Julkaisuvuodet:
1899-1914
Alkuperämaa:
Ranska
Materiaali:
90 % kultaa
Tunnuspuoli:
Marianne
Arvopuoli:
Gallian kukko

Kultaklassikot odottavat!

Ranskan kultaraha on lyöty ensimmäisen maailmanlaajuisen kultakannan aikana. Etenkin Euroopassa luotiin tuolloin toinen toistaan upeampia kultarahoja, jotka ovat nykyään laajalti arvostettuja keräilykappaleita. Tilaamalla ranskalaisrahan saat niitä kattavan kokoelman itsellesi!

Jatkossa saat kultarahoja yksitellen kotiisi toimitettuina noin viiden viikon välein. Hinnat vaihtelevat koon, kultapitoisuuden, lyöntimäärän ja saatavuuden mukaan (hinnat alkaen 299 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi). Keräilysi on turvallista ja vaivatonta. Rahoilla on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Tilaajalahjaksi kirja

Kun lähdet mukaan Euroopan kulta-aarre -kokoelmaan, saat seuraavan kultarahan mukana ilman eri veloitusta Money that changed the World – A History of Gold Coins and Gold Currencies -kirjan, joka valottaa mielenkiintoisella tavalla kultarahojen historiaa. Kirja lähtee liikkeelle vuodesta 625 eKr. päättyen toisen maailmansodan aikaiseen Hitlerin kultajahtiin.