Hyödynnä henkilökohtainen etusetelisi

Gold Eagle on yksi maailman tunnetuimmista kultarahoista. Sen kuva-aiheet, Liberty-neito ja kotka, pohjautuvat jo 1700-luvulla julkaistuihin yhdysvaltalaisrahoihin. Ensimmäinen Gold Eagle lyötiin vuonna 1986. Rahan katsotaan edustavan vapautta ja vaurautta – aito 22 karaatin kulta viittaa vaurauteen, kaunis Liberty-neito taas vapauteen.

Käyttämällä hintaetusi saat nyt legendaarisesta 1/10 unssin Gold Eaglesta peräti 150 euron hintaedun!

  • Vuoden 2019 Gold Eagle -kultaraha etuhintaan vain 199 euroa (norm. 349 euroa)
  • Aitoa 22 karaatin kultaa
  • Saatavilla etuhintaan vain rajoitetusti - toimi nopeasti!
  • Toimitetaan mustalla kultauksella päällystetyssä metalliharkossa
  • Yksi maailman seitsemästä kuuluisimmasta kultarahasta

Legendat ovat ikuisia

Hyödynnä etusi ja tilaa vuoden 2019 Gold Eagle -kultaraha – samalla saat tilaisuuden päästä mukaan majesteettiseen Magnificent Seven -kultakokoelmaan.

Tietyt kultarahat nousevat keräilijöiden silmissä ylitse muiden. Kokoelma esittelee kultaisia kuuluisuuksia niin Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Australiasta, Afrikasta kuin Aasiastakin. Kaikki kultarahat ovat rahapajojensa upeimpia taidonnäytteitä – niiden toteutus on hiottu vuosien saatossa huippuunsa.

Kokoelmassa ovat mukana muun muassa yli 200-vuotisen historian omaava Ison-Britannian Gold Sovereign sekä Kiinan hurmaava Gold Panda, jonka kuvitus vaihtuu keräilijöiden iloksi vuosittain. Kaikkia Magnificent Seven -rahoja yhdistävät aito kulta, pitkä lyöntihistoria, pikkutarkka toteutus ja tietenkin ympäri maailman ulottuva suosio. Kultarahat toimitetaan yksi kerrallaan hintaan 349 euroa kappale (Suomen Moneta maksaa toimituskulut). Sinun ei tarvitse tehdä päätöstä koko kokoelman keräämisestä nyt – jokaisella kultarahalla on täydellinen 14 päivän palautusoikeus (katso netistä www.suomenmoneta.fi/palautusopas tai kysy neuvoa asiakaspalvelustamme).

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
1/10 oz (5 USD)
Julkaisija:
Yhdysvaltojen rahapaja (United States Mint)
Metalli:
91,67 % kultaa
Laatu:
BU
Halkaisija:
16,5 mm
Paino:
3,39 g
Lyöntimäärä:
rajoittamaton

Kultaklassikkoja eri puolilta maailmaa

Magnificent Seven on kansainvälinen kultarahakokoelma, joka sisältää seitsemän ympäri maailman arvostettua kultaklassikkoa. Kokoelmaa myydään myös Suomen ulkopuolella. Suomesta mukaan pääsee vain pieni määrä keräilijöitä, sillä vuoden 2019 Magnificent Seven -kokoelmia on koottu maailmanlaajuisesti vain 1 000 kappaletta.

Kukin Magnificent Seven -kultaraha toimitetaan mustakullatussa metalliharkossa, joka on pakattu kauniiseen samettipussiin. Kokoelman kultarahat kerätään kokoelmaa varten valmistettuun näyttävään kansioon.

Kun tilaat nyt etuseteliäsi käyttäen Gold Eaglen erikoishintaan 199 euroa, saat Magnificent Seven -kokoelman kuusi muuta kultarahaa vuoden 2019 lyönteinä. Kultarahat toimitetaan yksi kerrallaan hintaan 349 euroa kappale (Suomen Moneta maksaa toimituskulut). Sinun ei tarvitse tehdä päätöstä koko kokoelman keräämisestä nyt – jokaisella kultarahalla on täydellinen 14 päivän palautusoikeus (katso netistä www.suomenmoneta.fi/palautusopas tai kysy neuvoa asiakaspalvelustamme).

Henkilökohtaisella edullasi saat kultarahan hintaan 199 euroa (norm. 349 euroa).