Helsingin olympialaiset 1952
Juhlavuoden tunnelmaa 99,9 % kultarahassa

Suomalaisten pitkäaikainen haave toteutui, kun maamme sai vuoden 1952 kesäolympialaiset järjestettäväkseen. Pieni kansamme pääsi jälleen puhaltamaan yhteen hiileen ja näyttämään vahvuutensa koko maailmalle.

70 vuotta myöhemmin olympialaisia muistellaan edelleen lämmöllä. Juhlavuoden tunnelmaan vie myös uusi Helsingin olympialaiset 1952 -kultaraha.

  • Aitoa 99,9 % kultaa
  • Keräilijöiden suosimaa peilikiiltoista proof-laatua
  • Tehty yhteistyössä Urheilumuseon kanssa
  • Saatavilla ainoastaan Suomen Monetan kautta
  • Lyöntimäärä vain 1 000 kappaletta – toimi nopeasti!

Pienen kultarahan tunnuspuolella on Helsingin olympialaisten juhlavuoden tunnus. Keskiosaa hallitsee numero 70, jota koristavat Olympiastadionin torni sekä kaksi keihäänheittäjää. Numeroa ympäröi laakerinlehtiseppele ja tekstinauha, jossa lukee HELSINKI 1952. Rahan alareunaa kiertää Helsingin olympiakisojen päivämäärä 19 • VII – 3 • VIII • 1952.

Tilaa Helsingin olympialaiset 1952 -kultaraha tutustumishintaan 69 euroa. (Norm. 99 euroa, säästät 30 euroa!)

Hyödynnä lähes 85 euron edut!

 


Maailman pienet kultarahat
-kokoelma

Kulta on haluttu ja harvinainen jalometalli, jota on louhittu, huuhdeltu ja etsitty vuosituhansia. Sinulla on nyt mainio tilaisuus kartuttaa omaa kultavarantoasi.

Kun tilaat Helsingin olympialaiset 1952 -kultarahan, varmistat paikkasi suositussa Maailman pienet kultarahat -kokoelmassa, jonka jokainen raha on vähintään 90 % kultaa. Voit kerätä juuri Sinulle sopivan kultakokonaisuuden ilman suuria kustannuksia ja nauttia loistokkaista kansainvälisistä kultarahoista, joiden joukossa on myös suomalaisia aiheita.

Tilaa nyt Helsingin olympialaiset 1952 -kultaraha ja lähde mukaan Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan!

Kokoelman lähetykset tulevat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99‒129 euron välillä riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9 % kultaa
Paino:
0,5 g
Halkaisija:
13,92 mm
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Julkaisijamaa:
Niue
Lyöntimäärä:
1 000 kpl

Monipuoliset oheistuotteet ilman erillistä veloitusta

Saat jokaisen kultarahan mukana aina asiantuntevan aitoustodistuksen ja saatekirjeen. Kokoelman karttuessa saat monenlaisia etuja ja mm. seuraavat oheistarvikkeet ilman eri veloitusta:

  • Tyylikäs kansio rahoille ja aitoustodistuksille
  • Luuppi rahojen yksityiskohtaiseen tarkasteluun
  • Puuvillakäsineet kultarahojen käsittelyyn

Kokoelman lähetykset tulevat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99‒129 euron välillä riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Sinulla on mahdollisuus tutustua kultarahoihin rauhassa, sillä kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräämistä niin kauan kuin itse haluat.

Tee tilaus nyt ja säästä lähes 85 euroa!