Vuoden 2023 ensimmäinen hopeinen juhlaraha

Sote-uudistus on yksi Suomen historian merkittävimmistä hallinnollisista uudistuksista. Vuoden 2023 alusta vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisestä siirtyi uusille hyvinvointialueille. Kansainvälisesti ainutlaatuisen innovaation tavoitteena on turvata ja edelleen parantaa suomalaisten hyvinvointia.

Tärkeä teema on nostettu myös vuoden 2023 hopeisen juhlarahan aiheeksi.

  • 92,5 % hopeaa
  • Keräilijöiden arvostama peilikiiltoinen proof-laatu
  • Historian alhaisin lyöntimäärä hopeiselle juhlarahalle, vain 1 400 kappaletta!

Juhlarahan tunnuspuolella oleva Suomen kartta rakentuu lankamaisesta kuviosta. Kartta-aiheen katkeamaton viiva symboloi koko maan kattavaa sosiaali- ja terveyspalveluiden verkostoa.

Arvopuolella on pitkälle abstrahoitu varjokuva hymyilevän kansalaisen kasvoista. Kuva-aiheen on suunnitellut taideteollinen muotoilija Dario Vidal.

Kestotilaajana saat uudet julkaisut aina ensimmäisten joukossa!

Suomalaiset juhlarahat ovat suosittuja, ja ne myydään nopeasti loppuun. Tilaamalla Sosiaali- ja terveyspalvelut kansalaisten hyvinvoinnin turvaajina -hopearahan liityt juhlarahojen kestotilaajaksi ja saat hopearahasta 10 euron hintaedun sekä maksamme toimituskulut (4,95 euroa) puolestasi — säästät yhteensä 14,95 euroa!

Kestotilaajana varmistat itsellesi jatkossa kaikki tulevat suomalaiset 5, 10 ja 20 euron juhlarahat sekä kahden euron erikoisrahat peilikiiltoisena – ilman ennakkotilausta ja kysynnän määrästä riippumatta! Hinnat vaihtelevat nimellisarvosta ja lyöntimäärästä riippuen (toimituskulut 6,95 euroa / lähetys). Vuosittain julkaistaan pääsääntöisesti 2-4 juhlarahaa.

Tekniset tiedot
Metalli:
92,5 % hopeaa
Nimellisarvo:
20 €
Laatu:
Proof
Halkaisija:
38,60 mm
Paino:
25,5 g
Lyöntivuosi:
2023
Lyöntimäärä:
1 400 kpl
Suunnittelija:
Dario Vidal