Tokio 2020 -olympiarahat – kotimaassaan jo loppuunmyyty!

Nyt on aika kääntää katseet Tokion kesäolympialaisiin: Ennakkovaraustemme ansiosta voimme taata Sinulle kaksi isäntämaan virallista olympiarahaa mukavaan yhteishintaan. Kyseiset hopearahat on Japanissa jo myyty loppuun, joten luvassa on harvinaista herkkua!

  • Yleisurheilu-olympiaraha on aitoa 99,9 % hopeaa ja siihen on kuvattu viestijuoksija ja moukarinheittäjä. Taustakuviointi pohjautuu japaninkieliseen tsuyushiba kuviomalliin, joka esittää aiheeseen sopivasti nurmikenttää ja kastehelmiä.
  • Sulkapalloilu-olympiaraha on aitoa 99,9 % hopeaa ja sen kuva-aiheessa pelaaja tavoittelee sulkapalloa. Taustan yagasuri-kuviointi muodostuu osuvasti nuolensulista. Kuvion sanotaan tuottavan onnea – ja sitähän tarvitaan välillä myös urheilussa. 

Molempien hopearahojen arvopuolta hallitsee Tokio 2020 -kisatunnus sekä kauniit kirsikankukat ja latenttitekniikalla toteutetut, hiljalleen leijuvat lehdet. Japanilaisuutta parhaimmillaan!

Avattavat alkuperäiskotelot

Molemmat Tokio 2020 -olympiarahasi toimitetaan omissa alkuperäiskoteloissaan. Japanilaisuutta ilmentävä, kaunis ja omaperäinen kotelomalli on paitsi näyttävä, myös varsin käytännöllinen: Saat hopearahasi edustavasti esille sinne minne haluat.

Tilaa hopeinen kaksikko itsellesi viivyttelemättä. Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä!

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2018
Lyöntimaa:
Japani (Japan mint)
Nimellisarvo:
1000 jeniä
Metalli:
99,9 % hopea
Laatu:
Proof
Halkaisija:
40 mm
Paino:
31,1 g (1 oz)
Lyöntimäärä:
100 000 kpl, joista 9 % kansainväliseen myyntiin