Jääkiekon MM-kisat 100 vuotta -kultaharkkoa on lyöty maailmanlaajuisesti vain 2 000 kappaletta. Juhlavuoden harkon kysyntä käy kiivaana, joten tilaa heti omasi! Saat sen nyt huokeaan hintaan 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa!

  • 99,99 % kultaa ja parasta proof-laatua
  • Pysyvä muisto juhlavuodesta
  • Yhteistyössä Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) kanssa
  • Yksilöllisesti numeroitu
  • Saatavilla vain Suomen Monetan kautta

Varmista nyt itsellesi tyylikäs kultaharkko hintaan 39 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa)!

MM-kisojen 100-vuotisjuhlavuotta kunnioittava kultaharkko on toteutettu yhteistyössä Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) kanssa. Harkkoon on ikuistettu Kansainvälisen Jääkiekkoliiton logo tyylikkäästi proof- ja mattapinnalla viimeisteltynä.

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,99 % kultaa
Koko:
6 mm x 9,5 mm
Paino:
0,3 g
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimaa:
Pamp SA, Sveitsi
Lyöntimäärä:
2 000 kpl

Jääkiekon ensimmäinen maailmanmestaruus ratkaistiin sata vuotta sitten Antwerpenin kesäolympialaisten yhteydessä 23.‒29.4.1920. Sadassa vuodessa kisat ovat kehittyneet seitsemän maan turnauksesta yhdeksi maailman seuratuimmaksi talviurheilutapahtumaksi.

MM-kisojen 100-vuotisjuhlavuotta kunnioittava kultaharkko on toteutettu yhteistyössä Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) kanssa. Aitoon 99,99 % kultaan lyötävät harkot valmistaa sveitsiläinen kultainstituutti Pamp SA. Johtava ja maailman arvostetuin kultaharkkojen valmistaja noudattaa korkeimpia mahdollisia laatuvaatimuksia.

Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut ovat tuoneet jokakeväistä iloa ja jännitystä kiekkofaneille jo vuosisadan ajan, ja nyt turnauksen historia on lyöty ensimmäistä kertaa kultaharkkoon.