Suomen leijona ja siniristilippu kullatussa mitalissa

Viimeistelty näyttävällä väripainatuksella

Sinivalkoinen Suomen lippu nostetaan salkoon aina merkkipäivinä – oli sitten kyseessä juhlapäivä tai menestyminen kansainvälisissä urheilukisoissa. Lumen ja tuhannet järvet mieleen tuovan lipun lisäksi Suomi tunnetaan leijonastaan, joka on vanhin symbolimme: se on karjahdellut vaakunassa jo yli 400 vuoden ajan.

Siniristilippu ja Suomen vaakunaleijona ovat tärkeimmät kansallissymbolimme. Nyt ne esiintyvät ensimmäistä kertaa yhdessä väripainettuina kullatussa mitalissa, jonka voit saada tutustumisetuna puoleen hintaan!

  • Suomen kuuluisimmat symbolit uutuusmitalissa
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Yksityiskohtainen väripainatus
  • Rajoitettu lyöntimäärä
  • Saatavilla vain Suomen Monetan kautta
  • Mitalin hinta vain 14,50 euroa – säästät 50 % (norm. 29 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)!

Itsenäisen Suomen symbolit -mitaliin on ikuistettu kunniapaikalle tuulessa liehuva siniristilippu ja kruunupäinen Suomen vaakunaleijona, joka pitelee miekkaa kädessään. Taustalla näkyy kaunis talvinen maisema: pakkaspäivän kirkas taivas ja lumihunnun saanut maa.

Sydämeltään Suomalainen
- meidän suomalaisten omat mitalit!

Meillä suomalaisilla on monta asiaa, joista voimme olla ylpeitä ja joista meidät tunnetaan maailmalla. Sydämeltään Suomalainen -mitalikokoelma kerää nämä asiat yhteen hienoksi kokonaisuudeksi, todelliseksi ylistykseksi suomalaisuudelle! Pääset kokoelman kerääjäksi tilaamalla uuden Itsenäisen Suomen symbolit -mitalin.

Jokaisen Sydämeltään Suomalainen -mitalin etusivulla on varsinaisen kuva-aiheen ympärillä kullanhohtoinen kehys, joka koostuu kansalliskukastamme kielosta ja SUOMI – FINLAND -tekstistä. Mitaleiden yhteisellä takasivulla on kokoelman nimi, Suomen kartta, Suomen vaakunaleijona sekä kalliota mukaileva taustakuvio. Mitaleissa on väripainatus ja kultaus – aiheiksi ovat päässeet mm. luonto, urheilu ja kansalliset ominaispiirteemme.

Saat ensimmäisen lähetyksen mukana lahjaksi juuri tätä kokoelmaa varten suunnitellun kansion, jossa voit säilyttää sekä mitaleita että niiden aitoustodistuksia.

Tekniset tiedot
Metalli:
Cu/Ni
Viimeistely:
24 karaatin kultaus ja väripainatus
Halkaisija:
38,60 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max 10 000 kpl

Saat kokoelman aloittavan Itsenäisen Suomen symbolit -mitalin vain hintaan 14,50 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat uuden Sydämeltään Suomalainen -mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Saat kokoelman ensimmäisessä lähetyksessä lahjaksi suomalaisuutta esittelevän säilytyskansion.

Voit tutustua kullattuihin mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.