Suomen leijona ja siniristilippu kullatussa mitalissa

Siniristilippu ja Suomen vaakunaleijona ovat tärkeimmät kansallissymbolimme. Ne esiintyvät ensimmäistä kertaa yhdessä väripainettuina kullatussa mitalissa, joka on noussut suureen suosioon. Varmista heti omasi – saat mitalin tutustumishintaan!

  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Yksityiskohtainen väripainatus
  • Rajoitettu lyöntimäärä
  • Saatavilla vain Suomen Monetan kautta
  • Mitalin hinta vain 19 euroa – säästät 13 euroa (norm. 32 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)!

Itsenäisen Suomen symbolit -mitaliin on ikuistettu kunniapaikalle tuulessa liehuva siniristilippu ja kruunupäinen Suomen vaakunaleijona, joka pitelee miekkaa kädessään. Taustalla näkyy kaunis talvinen maisema: pakkaspäivän kirkas taivas ja lumihunnun saanut maa.

Sydämeltään Suomalainen
- meidän suomalaisten omat mitalit!

Meillä suomalaisilla on monta asiaa, joista voimme olla ylpeitä ja joista meidät tunnetaan maailmalla. Sydämeltään Suomalainen -mitalikokoelma kerää nämä asiat yhteen hienoksi kokonaisuudeksi, todelliseksi ylistykseksi suomalaisuudelle! Pääset kokoelman kerääjäksi tilaamalla Itsenäisen Suomen symbolit -mitalin.

Jokaisen Sydämeltään Suomalainen -mitalin etusivulla on varsinaisen kuva-aiheen ympärillä kullanhohtoinen kehys, joka koostuu kansalliskukastamme kielosta ja SUOMI – FINLAND -tekstistä. Mitaleiden yhteisellä takasivulla on kokoelman nimi, Suomen kartta, Suomen vaakunaleijona sekä kalliota mukaileva taustakuvio. Mitaleissa on väripainatus ja kultaus – aiheiksi ovat päässeet mm. luonto, urheilu ja kansalliset ominaispiirteemme.

Saat ensimmäisen lähetyksen mukana lahjaksi juuri tätä kokoelmaa varten suunnitellun kansion, jossa voit säilyttää sekä mitaleita että niiden aitoustodistuksia.

Hyödynnä tutustumisetusi ja tilaa nyt!

Tekniset tiedot
Metalli:
Cu/Ni
Viimeistely:
24 karaatin kultaus ja väripainatus
Halkaisija:
38,60 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max 10 000 kpl

Saat kokoelman aloittavan Itsenäisen Suomen symbolit -mitalin vain hintaan 19 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat uuden Sydämeltään Suomalainen -mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Saat kokoelman ensimmäisessä lähetyksessä lahjaksi suomalaisuutta esittelevän säilytyskansion.

Voit tutustua kullattuihin mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kokoelmaan kuuluvat mm. seuraavat mitalit:

Sauna ja juhannus
Suomalaista kesää ei voita mikään! Luonto on kauneimmillaan, tuhannet järvet odottavat innokkaita uimareita ja valoa riittää läpi yön. Suomen kaunis kesä on toiminut inspiraationa kullatulle ja väripainetulle mitalille, joka muistaa keskikesän juhlaa ja lämpöisiä löylyjä.
Kansallislintumme laulujoutsen
Muinaiset suomalaiset pitivät joutsenta myyttisenä lintuna. Laulujoutsen hävitettiin kuitenkin aikanaan maastamme lähes täysin: sotien jälkeen jäljellä oli arvioiden mukaan vain alle 20 paria. Eläinlääkäri ja kirjailija Yrjö Kokon työn ansiosta suomalaisten asenne tätä kansalliseepos Kalevalassakin esiintyvää lintua kohtaan muuttui – nykyään se on komea kansallislintumme.
Musiikki
Musiikki on vahva osa suomalaisuutta. Mitaliin on ikuistettu Jean Sibeliuksen Finlandian nuotteja sekä Olavinlinna, josta Oopperajuhlien perustaja Aino Ackté sanoi aikanaan: ”Auringon hiljalleen laskiessa oli linnan muureihin aukeava maisema yliluonnollisen ihana. Tätä näkyä en voinut unohtaa ja minussa heräsi ajatus, että tämä näkymä oli esitettävä koko maailmalle”.