Suomen itsenäistymistä kunnioittava keräilymitali
Puhdasta 99,9 % hopeaa – varmista heti omasi!

Suomen itsenäistymistä kunnioittava korkealaatuinen juhlamitali on puhdasta 99,9 % hopeaa. Tilaa omasi heti tutustumishintaan vain 29 eurolla! Me maksamme myös toimituskulut puolestasi. 

  • Suomen Itsenäistyminen -mitali puhdasta 99,9 % hopeaa
  • Valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Taidemitalin suunnitellut italialainen mestari Chiara Principe

Kun tilaat nyt saat uutuusmitalin tutustumishintaan vain 29 eurolla (norm. 39 euroa), säästät 10 euroa! Me maksamme toimituskulut puolestasi. 

Tilatessasi Suomen itsenäistyminen -hopeamitalin saat samalla toimitustakuun neljälle muulle Kansakuntamme Suomi -kokoelman hopeamitalille. Pääset keräämään suomalaisuutta kunnioittavan kokoelman – tavallista näyttävämmässä muodossa! Kokoelman edetessä saat lahjaksi puisen keräilykotelon mitaleillesi.

Kansakuntamme Suomi -kokoelma nostaa esiin kotimaamme tärkeimpiä kulmakiviä perustuslaista suomalaiseen kulttuuriin.

Tyylikäs kokoelma liputtaa samalla vanhan mitalitaiteen puolesta. Hopeamitaleiden harmonisten kuva-aiheiden takana on kokenut italialaistaiteilija Chiara Principe, joka on tehnyt useita toteutuksia esimerkiksi Vatikaanille. 

Kääntöpuolta koristavassa yhteistunnuksessa perinteikäs leijonamme on saanut taustalleen oravannahkakuvioinnin, joka viittaa kansakuntamme historiaan. Kuviota täydentävät ruusukkeet esiintyvät myös Suomen vaakunassa. Alareunan vaakaviivoitus merkitsee heraldiikassa sinistä väriä ja tekee siten kunniaa siniristilipullemme. 

Huom! Kun tilaat nopeasti tältä sivulta niin saat täysin ilmaiseksi tilaajalahjaksi myös Kansakuntamme Leijona -mitalin, johon on kuvattu Viipuriin 1920-luvulla pystytetty Gunnar Finnen suunnittelema leijonapatsas. Se juhlisti aikanaan itsenäisen Suomen 10-vuotisjuhlaa mutta jäi sotien jälkeen rajan toiselle puolelle. 

Hinta: 29,00 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)

Tekniset tiedot
Metalli:
99,9 % hopeaa
Lyöntivuosi:
2019
Halkaisija:
39 mm
Paino:
20 g
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe
Suunnittelija:
Chiara Principe

Tilatessasi Suomen Itsenäistyminen -hopeamitalin, varmistat samalla itsellesi muutkin Kansakuntamme Suomi -kokoelman mitalit. Kokoelmaan kuuluu vain 5 mitalia, joten se on nopea kerätä. Mitaleiden aiheina ovat muun muassa Maanpuolustus sekä Kulttuuri. 

Jatkossa saat mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa / lähetys. Kokoelman viimeinen lähetys kruunaa Suomea kunnioittavan kokonaisuuden. Saat lähetyksen mukana lahjaksi Kansakuntamme leijona –juhlamitalin!

Keräilysi on turvallista: lähetyksillä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja keräilysi jatkuu niin pitkään kuin itse haluat.