Suomen itsenäistymisetä kunnioittava keräilymitali
Puhdasta 99,9 % hopeaa – varmista heti omasi!

Suomen itsenäistymistä kunnioittava korkealaatuinen juhlamitali on puhdasta 99,9 % hopeaa. Tilaa omasi heti tutustumishintaan vain 39 eurolla! Me maksamme toimituskulut puolestasi. 

  • Suomen Itsenäistyminen -mitali puhdasta 99,9 % hopeaa
  • Valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Taidemitalin suunnitellut italialainen mestari Chiara Principe

Saat uutuusmitalin vain 39 eurolla, sillä me maksamme toimituskulut puolestasi. Tilaa heti tältä sivulta!

Tilatessasi Suomen Itsenäistyminen -juhlamitalin saat samalla toimitustakuun Kansakuntamme Suomi -kokoelman muille mitaleille. Pääset keräämään suomalaisuutta kunnioittavan kokoelman – tavallista näyttävämmässä muodossa! Saat tilaajalahjaksi jo ensimmäisen lähetyksen mukana näyttävän keräilykansion, johon mitalit sopivat. Kokoelman edetessä saat myös näyttävän Kansakuntamme Leijona –juhlamitalin täysin veloituksetta!

Kansakuntamme Suomi -kokoelma nostaa esiin kotimaamme tärkeimpiä kulmakiviä perustuslaista suomalaiseen kulttuuriin.

Tyylikäs kokoelma liputtaa samalla vanhan mitalitaiteen puolesta. Hopeamitaleiden harmonisten kuva-aiheiden takana on kokenut italialaistaiteilija Chiara Principe. 

Kääntöpuolta koristavassa yhteistunnuksessa perinteikäs leijonamme on saanut taustalleen oravannahkakuvioinnin, joka viittaa kansakuntamme historiaan. Kuviota täydentävät ruusukkeet esiintyvät myös Suomen vaakunassa. Alareunan vaakaviivoitus merkitsee heraldiikassa sinistä väriä ja tekee siten kunniaa siniristilipullemme. 

Huom! Kun tilaat nopeasti tältä sivulta niin saat täysin ilmaiseksi tilaajalahjaksi myös Kansakuntamme Leijona -mitalin, johon on kuvattu Viipuriin 1920-luvulla pystytetty Gunnar Finnen suunnittelema leijonapatsas. Se juhlisti aikanaan itsenäisen Suomen 10-vuotisjuhlaa mutta jäi sotien jälkeen rajan toiselle puolelle. 

Hinta: 39,00 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)

Tekniset tiedot
Metalli:
99,9 % hopeaa
Lyöntivuosi:
2019
Halkaisija:
39 mm
Paino:
20 g
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe
Suunnittelija:
Chiara Principe

Tilatessasi Suomen Itsenäistyminen -hopeamitalin, varmistat samalla itsellesi muutkin Kansakuntamme Suomi -kokoelman mitalit. Kokoelmaan kuuluu vain 6 mitalia, joten se on nopea kerätä. Mitaleiden aiheina ovat muun muassa Maanpuolustus sekä Kulttuuri. 

Jatkossa saat mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 49 euroa + toimituskulut 6,95 euroa / lähetys. Kokoelman viimeinen lähetys kruunaa Suomea kunnioittavan kokonaisuuden. Saat lähetyksen mukana lahjaksi Kansakuntamme leijona –juhlamitalin!

Keräilysi on turvallista: lähetyksillä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja keräilysi jatkuu niin pitkään kuin itse haluat.