Virallinen James Bond -kultaraha
Aitoa kultaa vain 99 eurolla – säästät 30 euroa!

Kirjailija Ian Flemingin luoma kuvitteellinen brittiagentti 007 on viihdyttänyt kansaa jo lähes 70 vuotta. Ensimmäinen James Bond -kirja julkaistiin vuonna 1953 ja ensimmäinen elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1962.

Fleming suunnitteli Bondin moderniksi hahmoksi, joka on aina ajankohtainen: tarpeeksi vanha ollakseen kokenut ammattilainen ja riittävän nuori ollakseen fyysisesti huippukunnossa – liikkuipa hän maalla, merellä tai ilmassa. Vuosikymmenten saatossa Bondista on tullut yksi maailman suosituimmista ja tuottoisimmista elokuvasarjoista.

  • Virallinen James Bond -lisenssituote
  • Puhdasta 99,99 % kultaa
  • Globaali lyöntimäärä, max 12 007 kappaletta
  • Ensimmäistä kertaa saatavilla
  • Toimitustakuu Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan

Tilaa nyt kuuluisalla 007-aselogolla varustettu James Bond -kultaraha etuhintaan vain 99 eurolla (norm. 129 euroa + toimituskulut 6,95 euroa) – säästät yli 30 euroa!

James Bond

Maailman pienet kultarahat -kokoelma

Kulta on haluttu ja harvinainen jalometalli, jota on louhittu, huuhdeltu ja etsitty vuosituhansia. Sinulla on nyt mainio tilaisuus kartuttaa omaa kultavarantoasi.

Tilaamalla virallisen James Bond -kultarahan varmistat paikkasi suositussa Maailman pienet kultarahat -kokoelmassa, jonka jokainen raha on vähintään 90 % kultaa. Voit kerätä juuri Sinulle sopivan kultakokonaisuuden ilman suuria kustannuksia ja nauttia loistokkaista kansainvälisistä kultarahoista, joiden joukossa on myös suomalaisia aiheita (mm. suosittu Helsingin olympialaisia muistava Helsinki 1952 -kultaraha sekä Mannerheim-aiheninen kultaraha). Kokoelman lähetykset tulevat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99‒129 euron välillä riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Tilaa nyt ja hyödynnä lähes 85 euron edut!

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,99 % kultaa
Nimellisarvo:
2 dollaria
Halkaisija:
11,60 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntimaa:
Tuvalu
Lyöntivuosi:
2021
Lyöntimäärä:
max. 12 007 kpl
Monipuoliset oheistuotteet ilman erillistä veloitusta

Saat jokaisen kultarahan mukana aina asiantuntevan aitoustodistuksen ja saatekirjeen. Kokoelman karttuessa saat monenlaisia etuja ja mm. seuraavat oheistarvikkeet ilman eri veloitusta:

  • Tyylikäs kansio rahoille ja aitoustodistuksille
  • Luuppi rahojen yksityiskohtaiseen tarkasteluun
  • Puuvillakäsineet kultarahojen käsittelyyn

Kokoelman lähetykset tulevat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99‒129 euron välillä riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Sinulla on mahdollisuus tutustua kultarahoihin rauhassa, sillä kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat. Voit halutessasi pitää keräämisessä myös taukoa, ilmoitat siitä vain ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Tee tilaus nyt ja säästä lähes 85 euroa!