Mukana 25 sota-ajan rahaa ja mitali:

Jatkosodan käyttörahat -kokonaisuus

Suomen ja Neuvostoliiton välillä käyty jatkosota päättyi tasan 75 vuotta sitten. Nyt voit kunnioittaa sodassa taistelleita suomalaisia hienolla tavalla: näyttävällä rahakokonaisuudella, joka sisältää kaikki sotavuosina 1941–1944 lyödyt nimellisarvot (5 ja 10 pennin rahoista on reiälliset versiot). 

  • 25 aitoa käyttörahaa sodan ajalta
  • Mukana myös jatkosodan muistomitali
  • Jokainen kokonaisuus on yksilöllisesti numeroitu
  • Saat kaikki rahat ja mitalin kerralla etkä sitoudu muihin tilauksiin
  • Hinta vain 249 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Kaikki kokonaisuuden rahat ovat hyväkuntoisia keräilykappaleita jatkosodan ajalta. Tämä täydellisyyttä hipova kokonaisuus pitää sisällään lähes kaikki jatkosodan aikaan lyödyt metallirahat muutamaa harvinaisuutta lukuun ottamatta – mukana ovat esimerkiksi erikoiset ”reikärahat”. 

Rahat ja mitalin sisältäviä kokonaisuuksia on koottu vain 500 kappaletta, joista jokainen on yksilöllisesti numeroitu. Kokonaisuus toimitetaan tyylikkäässä kehyksessä, joka on pakattu puiseen keräilykoteloon. Saat kehyksen ja keräilykotelon lahjaksi!

Kuuluisa jatkosodan muistomitali

Jatkosodassa ja Lapin sodassa Suomea puolustaneita henkilöitä haluttiin aikanaan muistaa omalla mitalilla. Vuonna 1957 perustetun mitali saattoi saada paitsi sotilas, myös kuka tahansa muu puolustuksen hyväksi toiminut henkilö. Mitaliin on ikuistettu Suomen leijonavaakuna, miekka, tammenlehviä sekä teksti ISÄNMAA 1941 • 1945.

Tekniset tiedot
Tekniset tiedot::
Katso lisätiedot

Kokonaisuus sisältää rahoja seuraavilla nimellisarvoilla:

5 penniä (reikärahat, kupari)

10 penniä (reikärahat, kupari ja rauta)

25 penniä (kupari ja rauta)

50 penniä (kupari ja rauta)

1 markka (kupari ja rauta)

5 markkaa (alumiinipronssi)

Eri jatkosodan vuosia edustavia rahoja on yhteensä 25 kappaletta. Rahakokonaisuuden tilaaminen on täysin turvallista, sillä lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.