John F. Kennedyä muistavat osakullatut rahat

Yhdysvaltojen presidentin John F. Kennedyn virkaanastumisesta tuli tammikuun 20. päivänä kuluneeksi tasan 60 vuotta. Kaivatun presidentin kunniaksi on nyt lyöty rajoitettu määrä osakullattuja rahoja, jotka kuvaavat hienolla tavalla hänen elämäänsä eri rooleissa.

Kennedyä muistavia kolmen rahan kokonaisuuksia on saatu Suomeen vain rajallinen erä. Varmista omasi heti – saat kaikki rahat yhdellä kertaa!

  • Aito 24 karaatin Fairmined-osakultaus
  • Keräilijöiden suosimaa proof-laatua
  • Rahat muodostavat yhdessä kullatut nimikirjaimet JFK
  • Kokonaisuuksia on koottu vain 1 900 kappaletta
  • Yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi puinen keräilykotelo
  • Hinta vain 119,00 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi) 

Jokaista kolmesta rahasta on valmistettu vain 5 000 kappaletta. Kustakin rahasta ensimmäiset 1 900 lyöntiä on otettu sivuun ja laitettu näihin hienoihin kokonaisuuksiin.

Rahojen kuvitukset edustavat Kennedyn aikaa laivastossa (J), kotielämää (F) ja kuuluisaa kättelyä (K). Näistä jälkimmäinen viittaa historialliseen hetkeen, kun presidenttiehdokkaina olleet John F. Kennedy ja Richard Nixon kättelivät ennen televisiolähetystä, joka muutti maan presidentinvaaleja pysyvästi. Kennedy valloitti yhdysvaltalaiset tullen nuorimpana vaaleilla valituksi presidentiksi.

Kaikki kolme rahaa toimitetaan yhdellä kertaa yhdessä JFK-tekstillä varustetun puisen keräilykotelon kanssa. Et sitoudu muihin lähetyksiin. Tilaaminen on täysin turvallista, sillä lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Tekniset tiedot
Materiaali:
Kuparinikkeli ja 24 karaatin Fairmined-osakultaus
Nimellisarvo:
0,5 dollaria
Laatu:
Proof
Halkaisija:
38.6 mm
Paino:
28.7 g
Lyöntivuosi:
2021
Lyöntimaa:
Salomonsaaret
Lyöntimäärä:
5000 kpl / raha, joista ensimmäiset 1900 kpl jokaisesta rahasta otettu kokonaisuuteen.

Vastuullista Fairmined-kultaa

Kokonaisuuden rahat muodostavat yhdessä kullatut nimikirjaimet JFK. Kultauksessa on käytetty vastuullista Fairmined-kultaa. Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin. Fairmined-kulta on arvostettua – sitä käytetään muun muassa Nobelin rauhanpalkinnossa!