Taianomainen jouluraha
Puhdasta kultaa pieneen hintaan!

Joulun rauhaisa tunnelma on ikuistettu puhtaaseen kultaan: uutuuslyönti kuvaa tähtien loisteessa kulkevaa poroa ja tähdenlentoa. Tilaa nyt tämä ihastuttava jouluraha joko itsellesi tai lahjaksi – saat rahan vain 69 eurolla!

  • Puhdasta 99,9 % kultaa ja keräilijöiden suosimaa proof-laatua.
  • Lyöntimäärä vain 2 020 kappaletta
  • Tehty yhteistyössä Joulupukkisäätiön kanssa.
  • Hinta vain 69 euroa – maksamme toimituskulut puolestasi (normaalisti 99 euroa + 6,95 euroa toimituskulut). Säästät yli 30 euroa!

Kultainen jouluraha on toteutettu yhteistyössä Joulupukkisäätiön kanssa. Jokaisesta myydystä rahasta menee säätiölle summa, jolla tuetaan lapsien hyvinvointia sekä Suomessa että ulkomailla. Kultaraha on saatavilla vain Suomen Monetan kautta.


Puhdasta kultaa maltilliseen hintaan

Joulurahan myötä varmistat paikkasi suositussa Maailman pienet kultarahat -kokoelmassa, jonka jokainen raha on vähintään 90 % kultaa ja näyttävää proof-laatua. Voit kerätä juuri Sinulle sopivan kultakokonaisuuden ilman suuria kustannuksia ja nauttia loistokkaista kansainvälisistä kultarahoista, joiden joukossa on myös suomalaisia aiheita! 

Saat kokoelman edetessä kaiken tämän ILMAN ERI VELOITUSTA:

  • Rahojen säilytykseen tarkoitetun keräilylevyn
  • Tyylikkään keräilykotelon
  • Rahojen tarkasteluun tarkoitetun luupin
  • Kansion aitoustodistusten säilyttämistä varten
  • Rahojen käsittelyä helpottavat puuvillakäsineet

Seuraavina vuorossa Mannerheim ja laulujoutsen!

Kokoelman kerääjänä saat seuraavaksi Suomen marsalkka Mannerheimia ja kansallislintuamme laulujoutsenta kuvaavat kultarahat. Molemmat rahat ovat puhdasta 99,99 % kultaa. Kummankin rahan lyöntimäärä on hyvin pieni – ainoastaan 1 000 kappaletta.

Tee tilaus viivyttelemättä – kultaisia joulurahoja on saatavilla rajoitettu erä!

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Materiaali:
Au 99,9 %
Halkaisija:
11 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimaa:
Niue
Lyöntimäärä:
2020 kpl

Huoletonta ja helppoa keräämistä

Maailman pienet kultarahat -kokoelman kerääjänä pääset nauttimaan kiehtovista ja ajankohtaisista kultauutuuksista maltilliseen hintaan. Saat kokoelman aloittavan kultaisen joulurahan vain hintaan 69 euroa. Jatkossa saat uuden kultarahan yhden kerrallaan noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99–129 euron välillä, riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). 

Voit tutustua kultarahoihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.