Joutsenpari suomalaisessa setelissä:

Laulujoutsen-nollaseteli vain 4,95 euroa!

Kookas laulujoutsen on kauneimpia Suomessa tavattavia lintuja. Esi-isämme pitivät sitä myyttisenä lintuna, minkä lisäksi se on toiminut loppumattomana inspiraation lähteenä lukuisille taiteilijoille. Nyt tämä upea valkoinen kansallislintumme on saanut oman nollasetelin!

  • Laulujoutsen ensimmäistä kertaa nollasetelissä
  • Valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Ihastuttava kuvitus
  • Yksilöllinen numerointi
  • Hinta vain 4,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Joutsenet solmivat yleensä elämänmittaisen liiton. Niinpä seteliin on ikuistettu suloinen joutsenpari. Setelissä on lisäksi lentäviä joutsenia, jotka ovat tuttu näky keväisin ja syksyisin, kun joutsenet ovat muuttomatkalla. Joskus jo maaliskuussa kuuluva laulujoutsenen trumpettimainen toitotus kertoo kevään olevan ovella.

Supersuositut nollasetelit vihdoin kokoelmana!

Nollasetelit ovat tämän hetken suosituimpia keräilykohteita. Seteleiden valmistusmäärät ovat kuitenkin varsin rajoitetut, joten monet setelit myydään melko nopeasti loppuun. Tilaamalla laulujoutsenelle omistetun setelin pääset etuoikeutettuun asemaan: saat uutuussetelit ensimmäisten joukossa suoraan kotiisi toimitettuina!

Laulujoutsen-seteli aloittaa uuden ja odotetun Nollasetelit-kokoelman, joka sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä mielenkiintoisilla aiheilla. Suomen seteleiden aiheiksi ovat päässeet mm. metsiemme eläimet karhu ja ahma sekä maamme suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Tampere.

  • Odotettu uutuuskokoelma
  • Mukana sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (arvo 12,95 euroa)

Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Julkaisuvuosi:
2019
Maa:
Suomi
Materiaali:
Virallinen setelipaperi

Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.