Suomen kansallislintu laulujoutsen kultarahassa!

Kansallislintumme laulujoutsen on saanut kunniakseen näyttävän kultarahan.  Saat aidon 99,99 % kultarahan nyt etuhintaan vain 69 eurolla – me maksamme toimituskulut puolestasi. Rahan normaalihinta on 99 euroa + toimituskulut 6,95 euroa  ̶ etusi 36,95 euroa!

Puhtaasta kullasta muotoiltu Laulujoutsen-kultaraha kunnioittaa Suomen merkittävää kansallissymbolia. Kultarahassa komea lintu nousee vedestä siipiään levittäen. Takana hahmottuu itsenäisen Suomen kartta.

  • Aito kultaraha – puhdasta 99,99 % kultaa!
  • Erittäin pieni lyöntimäärä vain 1 000 kappaletta
  • Parasta proof-keräilylaatua

Aitoa kultaa maltilliseen hintaan

Tilatessasi Laulujoutsen-kultarahan saat samalla toimitustakuun Maailman pienet kultarahat -kokoelmalle. Pienten kultarahojen keräilysarja sisältää aitoja kultarahoja eri aiheilla. Mukana on sekä suomalaisia huippuhetkiä että kansainvälisesti kiinnostavia henkilöitä ja tapahtumia kuten Neste Ralli ja Kennedy -kultarahat.

  • Pääset keräilemään aitoa kultaa edullisesti ja helposti – ja saat samalla parhaat keräilijän etumme!
  • Saat kätevän keräilykansion ja muut kokoelman oheisuotteet täysin ilmaiseksi.

Kaikki kokoelman rahat ovat puhdasta kultaa ja näyttävää proof-keräilylaatua. Kultakokoelman keräileminen on Sinulle helppoa ja kätevää, sillä saat lähetyksiä suoraan kotiisi noin kerran kuussa. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Keräileminen on myös turvallista, sillä saat jatkaa kokoelman keräilemistä juuri niin kauan kuin itse haluat. Lisäksi kaikilla tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus.

Tätä kultarahaa on valmistettu vain erittäin pieni 1 000 kappaleen erä. Tilaa omasi heti!

Hinta: 69 euroa (me maksamme toimituskulut)

Tekniset tiedot
Julkaisija:
Niuen saarivaltio
Julkaisuvuosi:
2018
Materiaali:
99,99 % kultaa
Nimellisarvo:
5 Uuden-Seelannin dollaria
Halkaisija:
11 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntimäärä:
1 000 kpl
Laatu:
Proof

Tilaamalla Laulujoutsen-kultarahan pääset mukaan suosittuun Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan. Kaikki kokoelman rahat ovat aitoa kultaa ja näyttävää proof-keräilylaatua. Pääset keräilemään omaa kultakokoelmaa kätevästi, sillä saat lähetyksiä suoraan kotiisi noin kerran kuussa. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Jatkat kokoelmaa joustavasti juuri sen aikaa kuin itse haluat.

Saat kätevän keräilykansion ja muut kokoelman oheisuotteet täysin ilmaiseksi tilaajalahjaksi. Kaikilla tuotteillamme on myös turvallinen 14 päivän palautusoikeus.