Joutsen suomalaisessa setelissä

Tilaa tältä sivulta suosittu Joutsen-keräilyseteli! Nolla euron nimellisarvoa kantavaan seteliin on kuvattu joutsenpari.

  • Aiheena suomalainen laulujoutsen
  • Painosmäärä vain 5 000 kappaletta – yksilöllinen numerointi
  • Hinta 4,95 euroa (me maksamme toimituskulut)
  • Pääsylippusi Nollasetelit-kokoelmaan

Laulujoutsen pariutuu yleensä loppuelämäkseen. Setelissä on joutsenparin lisäksi lentäviä lintuja, jotka muistuttavat laulujoutsenen olevan muuttolintu. Laulujoutsenen trumpettimaisen toitotuksen voi kuulla jo maaliskuussa, sillä kansallislintumme kuuluu varhaisimpiin kevätmuuttajiin. 

Nollaseteleiden arvomerkintä on 0 euroa, mutta rajallisten painosmäärien ja mielenkiintoisten aiheiden myötä ne ovat erittäin suosittuja keräilykohteita. Seteleissä on monenlaisia kuva-aiheita. Kaikkien nollaseteleiden kääntöpuolella on yhteinen kuva-aihe, joka kuvaa Euroopan tunnetuimpia monumentteja.

Nollasetelit keräilykokoelmana

Tilatessasi Joutsen-aiheisen nollasetelin pääset samalla mukaan nollaseteleiden keräilijäksi. Saat jatkossa kuukauden välein lähetyksen, joka sisältää kolme kiinnostavaa nollaseteliä. Jatkolähetysten hinta on 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa)/lähetys. Voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti niin kauan kuin itse haluat.

Nollaseteleiden kokoelma sisältää monia kiehtovia aiheita eläimistä nähtävyyksiin ja tapahtumiin. Kotimaisten seteleiden lisäksi saat kysyttyjä nollaseteleitä muualta maailmasta! Tilaajan etuna saat kokoelman edetessä myös ilmaiseksi kätevän keräilykansion seteleille.

Tilaa heti tältä sivulta – tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä!

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Painos:
5 000 kpl
Materiaali:
Setelipaperi

Nollasetelit-kokoelma sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä kiehtovilla aiheilla. Tilaajaetuna saat kokoelman edetessä täysin ilmaiseksi kätevän keräilykansion (arvo 12,95 euroa), johon voit kerätä seteleistä mieluisan kokoelman!

Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat jatkossa kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat.