Mukana yli 50 euron arvoinen juhannuslahja:

Virallinen Muumitalo-kultaraha

”Lopulta he tulivat pieneen laaksoon, ja mitään niin kaunista he eivät olleet nähneet koko päivänä. Ja siellä, niityn keskellä, oli talo joka oli melkein kuin kaakeliuuni, hyvin hieno ja siniseksi maalattu”.

- Muumit ja suuri tuhotulva

Muumit ovat kertoman mukaan aikoinaan asuneet kaakeliuunien takana. Kenties juuri sen takia Muumipapan rakentama kotitalo muistuttaa hieman isoa kaakeliuunia! Muumitalo löytyy Muumilaaksosta, joka esitellään Tove Janssonin ensimmäisessä Muumi-tarinassa nimeltä Muumit ja suuri tuhotulva.

Muumitalo on saanut oman virallisen kultarahan, joka on toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa. Saat nyt juhannuksen kunniaksi kultarahan mukana yli 50 euron arvoisen lahjan!

  • Aitoa 99,9 % kultaa ja parasta proof-laatua
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Maailmanlaajuinen lyöntimäärä vain 2 000 kappaletta
  • Yksittäistuote – saatavilla Suomessa vain kauttamme
  • Juhannusyllätyksenä lahjaksi Muumiperhe ja riippukeinu -pannunalunen (arvo 20,90 euroa) ja Muumipappa ja meri -mitali (arvo 32 euroa)!

Muumitalon lisäksi kultarahaan on ikuistettu Muumipappa ja Muumimamma halaamassa toisiaan. Muumipapalla on perinteiseen tapaan päässään silinteri, johon on lisätty kukka koristeeksi. Muumimammalla on puolestaan päällään esiliina ja kädessään laukku, joka sisältää aina kaikkea tärkeää, kuten vatsapulveria ja karamelleja. Saat kultarahan kehyksessä, jossa voit pitää rahaa tyylikkäästi esillä ja tarkastella sitä helposti molemmilta puolilta.


Muumitalo-kultaraha on yksittäinen tuote, joten et sitoudu muihin tilauksiin. Kun tilaat kultarahan nyt, saat samalla upean yli 50 euron arvoisen juhannuslahjan!

Tekniset tiedot
Metalli:
99,9 % kultaa
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Laatu:
Proof
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2021
Julkaisumaa:
Niue
Lyöntimäärä:
2000 kpl


Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen