Kiitos Kaisa! Oman supertähtemme nimikkomitali nyt erikoishintaan!

Yksi Suomen huikeimmista urheilu-urista päättyi viikonloppuna, kun ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen ilmoitti lopettavansa menestyksekkään uransa kansainvälisellä tasolla. Yli kymmenen vuotta maailman huipulla urheillut Mäkäräinen on tarjoillut unohtumattomia hetkiä meille kaikille penkkiurheilijoille. Kaisa nosti ampumahiihdon yhdeksi suosituimmista tv-lajeista ja nousi omalla persoonallaan maamme pidetyimpien ja seuratuimpien urheilijoiden joukkoon.

Kaisan upean uran kunniaksi tarjoamme Kaisa-keräilymitalin nyt erikoishintaan 12,90 euroa.

  • Lyöntimäärä vain 5000 kpl
  • Yksinoikeudella Suomen Monetalta
  • Valmistettu yhteistyössä Kaisa Mäkäräisen kanssa
  • Erikoishinta vain 12,90 euroa (normaalisti 28,95 euroa)! 

Kerää Kaisan huippuhetken yksiin kansiin

Tilauksesi myötä varmistat paikkasi keräilykokoelmassa, johon kuuluu yhteensä seitsemän kullattua keräilymitalia, jotka kertaavat Kaisa Mäkäräisen uraa ja huippuhetkiä valokuvien siivittämänä. Kullekin mitalille on oma paikkansa keräilykansiossa, jonka saat lahjaksi heti ensimmäisen lähetyksen mukana!

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2018–2019
Halkaisija:
33 mm
Paino:
19 g
Metalli:
Kuparinikkeli
Lyöntimäärä:
5000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus, yksityiskohtainen väriviimeistely

Turvallista ja helppoa

Vauhdikas kokoelmasi täydentyy noin kuukauden välein, joten ehdit paneutua kuhunkin aiheeseen kaikessa rauhassa. Jatkolähetysten hinta on 22 euroa / lähetys (+ toimituskulut 6,95 euroa) 

Mitalien kuvituksessa käytetyt autenttiset valokuvat tempaavat sinut mukaan tapahtumien keskipisteeseen ja koet Kaisan uran sykähdyttävimmät hetket yhä uudelleen. Keräilysi on turvallista, sillä lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Tartu tilaisuuteen ja varmista oma paikkasi kauden kiinnostavimmassa kokoelmassa. Toimi heti!

Vauhdikas kokoelmasi täydentyy noin kuukauden välein, joten ehdit paneutua kuhunkin aiheeseen kaikessa rauhassa. Jatkolähetysten hinta on 22 euroa / lähetys (+ toimituskulut 6,95 euroa) 

Mitalien kuvituksessa käytetyt autenttiset valokuvat tempaavat sinut mukaan tapahtumien keskipisteeseen ja koet Kaisan uran sykähdyttävimmät hetket yhä uudelleen. Keräilysi on turvallista, sillä lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.