Oman supertähtemme nimikkomitali nyt tutustumishintaan!

Ampumahiihdon suomalainen supertähti kerää tv:n ääreen parhaimmillaan miljoonayleisön, ja latujen varsillekin riittää faneja. Kaisa on tutkitusti Suomen suosituin urheilija ja myös me Suomen Monetalla seuraamme innolla hänen uraansa. Sen vuoksi Kaisa on nyt on ikuistettu 24 karaatin kullalla viimeisteltyyn keräilymitaliin.

Saat yhteistyössä Kaisa Mäkäräisen kanssa valmistetun keräilymitalin tutustumishintaan 17,90 euroa (normaalihinta 28,95 euroa toimituskuluineen).

  • Lyöntimäärä vain 5000 kpl
  • Yksinoikeudella Suomen Monetalta
  • Valmistettu yhteistyössä Kaisa Mäkäräisen kanssa
  • Etuhinta vain 17,90 euroa - säästät yli 10 euroa (normaalisti 28,95 euroa)! 

Tilauksesi myötä varmistat paikkasi keräilykokoelmassa, johon kuuluu yhteensä seitsemän kullattua keräilymitalia, jotka kertaavat Kaisa Mäkäräisen uraa ja huippuhetkiä valokuvien siivittämänä. Kullekin mitalille on oma paikkansa keräilykansiossa, jonka saat lahjaksi heti ensimmäisen lähetyksen mukana!

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2018–2019
Halkaisija:
33 mm
Paino:
19 g
Metalli:
Kuparinikkeli
Lyöntimäärä:
5000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus, yksityiskohtainen väriviimeistely

Turvallista ja helppoa

Vauhdikas kokoelmasi täydentyy noin kuukauden välein, joten ehdit paneutua kuhunkin aiheeseen kaikessa rauhassa. Jatkolähetysten hinta on 22 euroa / lähetys (+ toimituskulut 6,95 euroa) 

Mitalien kuvituksessa käytetyt autenttiset valokuvat tempaavat sinut mukaan tapahtumien keskipisteeseen ja koet Kaisan uran sykähdyttävimmät hetket yhä uudelleen. Keräilysi on turvallista, sillä lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Tartu tilaisuuteen ja varmista oma paikkasi kauden kiinnostavimmassa kokoelmassa. Toimi heti!