Kiinalainen horoskooppi: Sian vuosi 2019 -kultaraha

Puhdasta 99,99 % kultaa

Sian Vuosi 2019 0,5g kultaraha

Sian Vuosi 2019 0,5g kultaraha

Arvostele ensimmäisenä!

0
  • Keräilyrahan aiheena kiinalainen sian vuosi 2019
  • Puhdasta 99,99 % kultaa ja parasta proof-lyöntilaatua
  • Lyöntimäärä vain 5000 kappaletta!
  • Tyyppi: Yksittäistuote
  • Saatavilla oleva määrä: Muutama saatavilla
Hinta: 109,00 €

Kiinalainen horoskooppi: Sian vuosi 2019 –kultaraha

Kiinalaista uuttavuotta vietetään yleensä helmikuussa, jolloin kalenterissa vaihdetaan näkyville yksi 12 kiinalaisen horoskoopin eläimistä. Vuonna 2019 saamme viettää sian vuotta. Kulttuurisesti kiinalaiset eläinmerkit tuovat tänne Pohjolaan säväyksen erittäin vanhoja aasialaisia perinteitä.

Sika symboloi mielenlujuutta, päättäväisyyttä ja rohkeutta. Uskomusten mukaan sian vuonna syntyneet ovat onnekkaita ja varakkaita.

Lahjaidea: Tilaa kultaraha onnenrahaksi tänä vuonna syntyvälle tai muuna sian vuonna syntyneelle!

  • Keräilyrahan aiheena kiinalainen sian vuosi 2019
  • Puhdasta 99,99 % kultaa ja parasta proof-lyöntilaatua
  • Lyöntimäärä on vain 5000 kappaletta!

Kiinalaista sian vuotta juhlistetaan ympäri maailman vuonna 2019! Kansainvälisesti kiehtovasta aiheesta huolimatta Sian vuosi -kultarahan lyöntimäärä on erittäin pieni, vain 5000 kappaletta! Suomeen tätä keräilyrahaa on saatu hankittua vain pieni erä. Tilaa omasi saman tien!

Hinta:109,00 €
Tekniset tiedot
Julkaisumaa:
Mongolia
Lyöntivuosi:
2019
Materiaali:
99,99 % Kultaa
Paino:
0,5 g
Nimellisarvo:
1000 tugrikia
Laatu:
Proof
Halkaisija:
11 mm
Lyöntimäärä:
5000 kpl

Ajan mittaaminen perustuu Kiinassa jiazi-menetelmään ja erilaisiin kalentereihin, kuten aurinkokalenteriin ja kuukalenteriin. Vanhojen perinteiden rinnalla käytännön ajanlaskussa käytetään nykyään myös Suomessakin paremmin tunnettua gregoriaanista kalenteria.

Horoskooppimerkkiä määrittävä kausi vaihtuu aina kiinalaisen uudenvuoden mukana, jota vietetään yleensä helmikuussa. Kiinalainen horoskooppi jakautuu astrologisessa kalenterissa eläinten mukaan nimettyihin jaksoihin, joihin kuuluu yhteensä 12 perinteikästä eläintä: rotta, härkä, tiikeri, jänis, lohikäärme, käärme, hevonen, vuohi, apina, kana, koira ja sika. Horoskooppieläimet vaihtuvat noin 12 vuoden sykleissä ja ne symboloivat erilaisia ihmisyyden hyveitä ja paheita. 

Sian elementti on vesi ja planeetta Merkurius. Länsimaisista horoskooppimerkeistä se vertautuu parhaiten skorpioniin. Sika symboloi mielenlujuutta, päättäväisyyttä ja rohkeutta, ja sikaa pidetään myös rehellisenä ja uskollisena ja tietenkin nautiskelijana. Siasta saa hyvän liikekumppanin ja luotettavan ystävän. Vaikeammista ihmisyyden piirteistä sikaan yhdistetään taipumus ripustautua toisiin sekä naiivius, joka usein koituu sian omaksi epäonneksi.

Sialla on kuitenkin yleensä jalat maassa ja leppoisa mieli. Uskomusten mukaan sian vuonna syntyneet ovat onnekkaita ja varakkaita. Kuuluisia sian vuonna syntyneitä henkilöitä ovat esimerkiksi Ernest Hemingway, Woody Allen, Arnold Schwarzenegger ja Hillary Clinton. Edellisen kerran sian vuotta vietettiin vuosina 1995 ja 2007. Seuraavan kerran kiinalainen sian vuosi osuu kohdalle vuonna 2031.